loader
bg-category
Goal.com: Live Scores, Fixture Detaljer & Nyheder Fra Soccer Leagues [WP7]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At være en sportsfan, er der nogle Windows Phone 7-apps, uden hvilke jeg bare ikke kan forestille mig min Mango-telefon, som ESPN ScoreCenter, NFL Pro '12 og ScoreMobile FC. Disse er kun de apps, som jeg brug regelmæssigt Bortset fra disse har WP7 også mange andre gode sports apps, og listen vokser altid. Goal.com er en app, der er blevet frigivet for få dage siden, og i den korte tidsperiode er det blevet temmelig populært blandt fans af det smukke spil, fodbold (eller fodbold, hvis du foretrækker at kalde det). Goal.com-appen har de seneste nyheder, analyser, scoringer og fixture lister fra populære fodboldligaer over hele verden. Ud over det, uanset om du er fan af Arsenal eller Schalke eller et andet populært hold, kan du knytte deres appside til din startskærm og holde dig opdateret med de seneste begivenheder vedrørende denne klub.

 

Ved første lancering skal du angive, hvilke ligaer og konkurrencer der er af interesse for dig, så Goal.com præsenterer dig kun med oplysninger om disse ligaer. Skift bare på de ønskede konkurrencer og tryk på kom igang knap. Appen tager dig direkte til sin hjemmeside, hvor alle dine udvalgte konkurrencer er opført. Du kan knytte en hvilken som helst side i appen til startskærmen, herunder hjemmesiden, og det gør appen en rigtig god fornøjelse at bruge. Ved at trykke på navnet på en liga vil du tage sin egen side, hvor du kan se de aktuelle positioner, kommende kampe, nyheder og meget mere relateret til denne konkurrence.

 

Hver kommende fixtur har en egen side i Goal.com, der angiver tidspunktet for kick-off, datoen og næsten alle andre oplysninger, du måske vil vide. Hvis kampen er i gang, er det muligt at få live scores til spillet, og holdene til begge hold er også opført. I overførselszone,Du kan lære af alle de holdskift, klubberne har gennemgået i det seneste overførselsvindue.

 

 

Goal.com har en Twitter afsnit, hvor alle de sportsrelaterede tweets er opført. Hvis der er nogen spil, der foregår lige nu, vil du finde deres nuværende situation i Live Scores menu. Kommende kampe er også opført her. For at komme i kontakt med de sidste gang i sporten er der Nyheder sektion, og hver artikel du åbner der kan læses fuldt ud og deles med dine venner også.

Goal.com er en gratis app, men understøtter annoncer. Du kan downloade det fra linket nedenfor.

Download Goal.com

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer