loader
bg-category
Tør og ryd nemt filer, mapper og harddiske med hardwipe

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det er ikke nok at slette personlige filer og mapper via den simple sletningsindstilling i Windows. Hver gang du sletter data, forbliver den stadig på harddisken og kan nemt genoprettes ved hjælp af forskellige tredjeparts software løsninger. Hvis du har en gammel harddisk, som du ikke finder nogen brug og tænker på at genbruge den, er det bedre at bruge nogle filtrimere eller diskudslipningsværktøjer, inden du afsætter det. Der er en sådan software, vi fandt kaldt Hardwipe. Det er et filtørreapparat og drev renere værktøj, der kan bruges til at slette fil og mappe indhold permanent, tørre indholdet af harddisken og rydde ubrugt plads på harddisken. Det er et dokument shredder, der helt fjerner spor af dine data, forhindrer tyveri eller utilsigtet distribution af personlige og forretningsmæssige oplysninger. Softwaren er også ret nyttig til hurtigt at fjerne eventuelle fortrolige data, hvis du afgår fra dit job og ikke vil have nogen spor af dine personlige oplysninger, der skal efterlades. Hardwipe integreres med Windows Stifinder, så du kan tørre filer fra højreklikk-kontekstmenuen. Det virker meget effektivt, når du tørrer store diske, da rengøringsprocessen er meget hurtig, og den kan lukke din pc, når du er færdig med at slette, så du kan forlade lang tid, når du tager job i gang.

Applikationen sporter en flot brugergrænseflade, som er ganske brugervenlig. Interfacet har Tør filer ud (for at slette valgte filer og mapper), Tør Drive (for at slette komplette mapper) og Rene rum (for at rydde ledig plads på drev) knapper til venstre side (Purge Swapfile funktionalitet er endnu ikke implementeret). Knapper til Hastighedskontrol nemlig Automatisk, fuld hastighed og begrænset kan findes på højre side, mens Start Wipe og Reset knapper er tilgængelige nederst, mens overskrivning af skema kan vælges fra drop-down menuen.

Vælg en rengøringsfunktion fra venstre side, vælg de ønskede filer / mapper eller kør for at rengøre, vælg rengøringshastigheden, vælg overskrivningssystemet og klik på Start Tørre knap.

Klik Indstillinger øverst og vælg Muligheder at åbne Hardwipe-indstillinger dialog boks. Det giver dig mulighed for at ændre indstillinger relateret til Sprog, Windows Explorer Integration, Wiping Operation og Logvindue.

Hardwipe er også integreret i højre-klik-kontekstmenuen i Windows Stifinder. Højreklik på en mappe eller fil, og klik på Tør filer ud for at begynde sletningsprocessen.

Hardwipe virker på både 32-bit og 64-bit OS udgaver af Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download Hardwipe

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer