loader
bg-category
Sådan får du Radio & Engineering S-OFF på Telus HTC Desire HD

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har allerede fået en guide til, hvordan man får S-OFF på HTC Desire HD, men den metode virker ikke for Telus Desire HD, og ​​det er derfor, vi bringer dig denne vejledning, der gør det muligt for dig at få radio S-OFF på din Desire HD, hvis du er en Telus-abonnent fra Canada ved at følge disse instruktioner.

S-OFF giver i grunden dig fuld adgang til systemet på din enhed, der giver dig mulighed for at installere et brugerdefineret genoprettelsesbillede, hvilket igen giver dig mulighed for at blinke en brugerdefineret ROM til din telefon og udføre flere andre avancerede genoprettelsesoperationer.

Denne metode er bragt til os af XDA-Developers forummedlem AlexDP - den samme fyr, der bragte os rooting metode til Telus Desire HD, og ​​bruger nogle værktøjer udviklet af jkoljo. Vi har dog ændret metoden lidt for at redde dig nogle trin, der involverer kopiering af filer på tværs af mapper, og har allerede gjort det for dig. Vi kalder de resulterende filer 'Telus Desire HD S-OFF Toolkit'.

Bemærk: Denne vejledning er beregnet til den kun HTC Desire hD's Telus-mærke. Hvis din HTC Desire HD ikke er af Telus, se vores vejledning om, hvordan du får S-OFF på HTC Desire HD.

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips vil ikke være ansvarlig, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav:

  • Permanent forankret Telus HTC Desire HD. Se vores vejledning om, hvordan du kan rotere Telus Desire HD.
  • Telus Desire HD S-OFF Toolkit (Udpak indholdet af denne zip-fil til din computer).

Fremgangsmåde for Radio S-OFF:

  1. Sørg for, at USB-fejlfinding er aktiveret på din telefon under Indstillinger> Programmer> Udvikling.
  2. Slut din telefon til din computer via USB.
  3. Fra Desire HD Easy Radio Tool fra Telus Desire HD S-OFF Toolkit-filer.
  4. Klik på den første radioknap, der siger 'Radio S-OFF, Super-CID og Sim Unlock (normalt).
  5. Klik på 'Gør det!' Og følg eventuelle instruktioner, du måtte få.

Du skal nu have Radio S-OFF, SIM-oplåsning og SuperCID alt indstillet på din Telus Desire HD.Hvis du bare vil installere ClockworkMod-opsving og brugerdefinerede ROM'er osv., Er du god til at gå og gøre IKKE skal få Engineering S-OFF. Du kan simpelthen installere ClockworkMod Recovery, finde en brugerdefineret ROM efter eget valg og blinke den til din telefon fra opsving.

Procedure for Engineering S-OFF:

Du bør forsøge at få Engineering S-OFF hvis og kun hvis du ønsker at få absolut adgang til din Desire HD, herunder evnen til at blinke en radio eller redigere alle telefonens partitioner som du vil. Hvis du ikke er helt sikker på hvad du skal gøre, anbefaler vi at du IKKE fortsætter.

  1. Sørg for, at du allerede har opnået radio S-OFF ved at følge ovenstående trin.
  2. Fra 'Telus Desire HD S-OFF Toolkit-filer' skal du køre 'Desire HD Easy S-OFF'.
  3. Tjek 'Jeg har Radio S-OFF', klik 'S-OFF it!' Og følg eventuelle instruktioner, du måtte få.

Du har nu Engineering S-OFF HBoot installeret, og med dette har du absolut kontrol over din HTC Desire HD. Du kan nu blinke radioer efter eget valg til din telefon og få adgang til at ændre alle dens partitioner samt fjerne det under visse omstændigheder, hvor ingen anden metode ville genoplive din enhed.

[via XDA-udviklere]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer