loader
bg-category
eDoc Organizer - Organiser og administrer Word / PDF-dokumenter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

eDoc Organizer er en gratis dokumenthåndteringssoftware, der gør det muligt for brugere at scanne og importere dokumenter. Du kan importere Word-dokument, Excel-regneark, PowerPoint-præsentationer, PDF-dokumenter og XPS-dokumenter.

Når du har importeret alle dokumentfiler, vil de blive vist i hovedvinduet. Herfra kan du udføre en hurtig søgning, ændre sorteringsrækkefølgen og anvende filteret.

Dokumenterne vises i miniaturebillede, hvis du vil gøre miniaturebilledet mindre, skal du trække zoomskyderen mod negativt tegn (nederst). Du kan også tilføje etiketter og knytte et dokument til en bestemt etiket. For at gøre det skal du blot trække og slippe etiketterne på dokumentet.

Etiketter er en fantastisk måde at organisere dokumenterne på. Du kan mærke dokumenterne i en bestemt måned, og derefter senere, hvis du har brug for at finde et dokument i en måned, kan du anvende filteret, som vil sortere dokumenterne ud.

Hvad jeg specielt kan lide er Scan-funktionen, du kan scanne siderne og gemme dem som XPS-dokument eller sammenflette sider i et komplet dokument. Der er masser af tilgængelige muligheder, f.eks. Scan type, Kvalitet, Korrektion mv.

Den gratis version giver brugerne mulighed for at organisere og gemme op til 250 dokumenter uanset deres filstørrelse.

Download eDoc Organizer

Det virker på Windows XP, Windows Server 2003/2008, Windows Vista og Windows 7. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer