loader
bg-category
IE-fanebladet i Google Chrome

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Webdesignere og udviklere frygter ved hjælp af Internet Explorer, men elsker at bruge Google Chrome til websiteudvikling. Men vi ved alle, at der er en temmelig stor procentdel af brugere, der bruger Internet Explorer, og tallene vil ikke falde nogen tid snart. Når en hjemmeside er designet, skal udviklerne kontrollere kompatibilitet med hver populær browser.Og det er herIE Tab kommer til hjælp. Det er en udvidelse til Google Chrome, der viser websider ved hjælp af Internet Explorer-gengivelsesmotor. Dette hjælper udviklerne med at teste hvordan websiden ser ud i Internet Explorer (IE6, IE7, IE8, IE9 og IE10).

IE-fanen understøtter ActiveX-kontroller, Sharepoint, ICBC og alipay, men er kun Windows. Udvidelsen fungerer ikke på Mac, men udviklerne arbejder på det.

For at starte, skal du bare trykke på ikonet IE-faneblad og begynde at bladre i den nye fane. Den indeholder også en højreklikkontekstmenu, så du kan åbne webadresser i IE-fanen hurtigt. Hvis du har installeret IE7 eller nyere, vil den som standard efterligne IE7. Du får mulighed for at efterligne forskellige versioner af Internet Explorer. Der er to tilstande, standardudstyr og tvunget standartilstand, den tidligere fungerer, hvis du har installeret IE8, og lattaren fungerer, hvis du har installeret IE9.

Det tilføjer en ny linje under adressen, hvor du kan indtaste et websted for at se det i IE-motor. Der er også muligheder for at få adgang til Internet Explorer-muligheder, ændre standard sæt af webadresser og bogmærke side. Du kan oprette automatiske webadresser, som sikrer, at de webadresser, du har nævnt, altid åbnes i IE-fanen som standard, undtagen dem, du definerer som undtagelser.

I nogle testninger blev websteder åbnet ved hjælp af IE Tab i Chrome åbnet hurtigere end Internet Explorer selv. Selvom vi har testet IE Tab i Chrome, finder du også Add-on til Firefox, som har det samme sæt funktioner.

IE Tab Extension For Google Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer