loader
bg-category
WindowShades tilføjer farvet overlay på skærmen til bedre visning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

WindowsShades er et bærbart skærmfarvejusteringsværktøj til at skabe tonet overlay, der let kan konfigureres ved at definere farven og opacitet. Sammen med disse primære tilpasninger tilbyder den mange andre farvespecifikke indstillinger for at overlejre specificeret farve på skærmen for bedre visning. Ifølge udvikleren er den bygget til notebookbrugere, der har brug for en fuldverdig farvejusteringsapplikation.

For eksempel er det nyttigt for brugeren, der ofte går ud med sin bærbare computer til forskellige formål og skal justere skærmens farve hver så ofte i overensstemmelse med miljøfarve. Et andet nyttigt scenario er, at når du reducerer lysstyrken, hjælper det ikke med at læse sent på aftenen, når du lægger øje på øjen, når du lægger tonet overlay på skærmen.

Når applikationen er installeret, kan du starte den fra systembakken, enkelt klik vil overlejre skærmen med grøn skygge. Fra systembakkeikonet kan du skifte skyggen og konfigurere farve og opacitet.

Det tilbyder HSV-baseret farvevælger, som giver dig mulighed for at vælge farve efter eget valg, under HSV, har du opacitetsklap for at justere det på en ønsket måde.

Hvis noget går galt, giver det også brugeren flere forhåndsdefinerede modforanstaltninger. Du kan f.eks. Trykke på Escape-tasten tre gange for at genoprette tidligere / standardindstillingerne med det samme. Den kører på alle versioner af Windows, test blev udført på Windows 7 x86-systemet.

Download WindowsShades

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer