loader
bg-category
Auto Skift Video Størrelse Af YouTube I Chrome - Smart Video Enlarger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Da der ikke er mange skaleringstilstande, der er tilgængelige med YouTube-videoer, for at opskalere og nedskalere størrelsen af ​​videoer, finder det mange brugere lidt længere tid at se relaterede videoer og kommentarer ved at skifte visningstilstand fra fuldskærm til normal. Smart Video Enlarger er en udvidelse til Google Chrome, som er ude for at give dig den bedste videooplevelse oplevelse ved at give en problemfri skalering af videoer. Med denne udvidelse behøver du ikke at dobbeltklikke på videoen for at skifte fuldskærmstilstand, det giver dig mulighed for at bestemme den bedst egnede størrelse af videospiller ved rullende rullehjul i opad og nedadgående retning.

Hovedspiller her er musehjulet. Du skal bare rulle den opad og nedad for at indstille størrelsen på YouTube-video. Smart Video Enlarger sigter mod at give den samme effekt som intelligent musrulning, som du har i mange andre applikationer, f.eks. Windows native Image Viewer, MS Office suite apps - OneNote, Excel, osv. Checking out kommentarer og forslag til videoer kan ikke være lettere, da du begynder at rulle ned scrollhjulet, begynder det at reducere videostørrelsen, så du kan se relaterede videoer, kommentarer og forslag til videoer. Det lyder fint, ikke?

Når udvidelsen er installeret, tilføjer den et ikon ved siden af ​​adresselinjen. Nu åbner du en YouTube-video for at kontrollere intelligent musrulning. Som standard afspiller den YouTube-video i fuldskærm. Rulning af mushjulet reducerer dog størrelsen for at se beskrivelse og kommentarer.

At være en fleksibel udvidelse, giver dig mulighed for at konfigurere Intelli-Mouse scrolling indstillinger. Du kan f.eks. Indstille minimumstørrelse af video, når mushjulet rulles ned.

Når du klikker på ikonet, kan du konfigurere video skalering efter din smag. Først skal du justere forholdet for video skalering for at indstille den maksimale højde af video, når den åbnes. Under det skal du indstille minimum videohøjde, mens du ruller ned til bunden af ​​vinduet.

Når indstillingerne er på plads, skal du kontrollere den maksimale og minimale videostørrelse, mens du ruller op og ned på siden.

Smart Video Enlarger udvidelse til Google Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer