loader
bg-category
WebTalks er en tekst-til-tale-baseret RSS Feed Reader til din Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vil Lyt til dine foretrukne RSS-feeds på din Android? Så skal du prøve WebTalks - En praktisk og brugervenlig RSS-feedlæser, der bruger Text-To-Speech (TTS) til at læse højt RSS-feeds fra dine yndlingswebsteder, Google Reader-abonnementer og fra en lang række toprangerede blogs / websites fra hele internettet (inklusive dine helt egne AddictiveTips). WebTalks understøtter at tilføje så mange hjemmesider til abonnementslisten som du vil, og downloader dine foretrukne feeds til enheden for at få adgang til dem i offline-tilstand. App'en gør det nemt at skifte mellem forskellige blogs / hjemmesider og de underliggende stillinger inden for hver enkelt og markerer automatisk indlæg fra dine Google Reader-abonnementer som "læse", når du er færdig med at afspille dem en gang.

Når programmet startes for første gang, beder appen dig om at give din Google-konto til at hente RSS-feeds fra (tryk på Abonnementer > Vælg konto). Har du ikke en Google-konto? Intet problem; Du kan endda tilføje dine yndlingswebsteder for at hente deres RSS-feeds. Tilføjelse af tilpassede webadresser / hjemmesider til appens abonnementsliste er også enkel. Tryk på, mens du er på appens startskærm abonnementer> Tilføj RSS feed URL, feed i webadressen og endelig, tryk på Acceptere. Også fra den samme skærm kan du vælge det eller de valgte foder, som du ønsker at blive vist på slag skærm.

Vælg den foretrukne RSS-feedsleverandør på den førnævnte afspillerskærm og tryk på afspilningsknappen. Mens appen afspiller indhold jævnt, viser den ikke / fremhæver den linje, der aktuelt afspilles (en slags tekstrulning i realtid) og derfor skal brugeren manuelt navigere på dokumentet / artiklen for at holde sig ajour med den afspilede indhold.

Ikke kun understøtter appen afspilning af indhold, mens den kører i baggrunden, det holder dig også informeret om de feeds, der aktuelt bliver læst / afspilet via statuslinje underretninger. Hvad der bedst ved WebTalks er, at du kan styre indholdsafspilning via headsetknappen, ligesom du ville gøre for at styre musik via en kompatibel afspiller. Når du afspiller feeds via headsettet, kan du f.eks. Trykke på knappen afspille / pausere læsning, mens dobbelt tapping skifter til næste feed.

App'ens muligheder skærmen kan benyttes til at skifte forskellige muligheder såsom TTS, multitasking (for at holde appen kørende med skærmen slukket), Google Reader feed ordre og (display) Dato og tid.

App'en støtter nu lige fra at læse feeds engelsk Sprog. Imidlertid kan interesserede brugere downloade en TTS Oversætter fra Android Market for at afspille deres foretrukne feeds på deres foretrukne sprog.

Alt i alt et praktisk værktøj til at have på din Android, især hvis du leder efter en person til at læse dine yndlings RSS-feeds til dig (ligesom en radio eller en podcast). Selv om WebTalks er ledig gratis i Android Market, understøtter den visning af annoncer, som nogle kan betyde en gener. For at nyde Ad-free-oplevelsen har du mulighed for at benytte en betalt version af appen, som også er tilgængelig på markedet for 1,38 dollar.

Download WebTalks til Android (Betalt)

Opdatering: Den gratis version af WebTalks er ikke længere tilgængelig i Google Play Butik.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer