loader
bg-category
Fjern VMWare Player Menu i fuldskærmstilstand med VMWareMenuRemover

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

VMWare-afspiller er et udbredt virtualiseringsprogram, der gør det muligt at køre virtuelle maskiner fra flere platforme, herunder Windows og Linux. Ligesom enhver virtuel applikation giver den en fuldskærmstilstand, der hjælper brugerne med at fokusere på den virtuelle maskine, ligesom det er et native-operativsystem på den fysiske maskine. Desværre er denne fordel reduceret til en vis grad på grund af den irriterende menu, der vises oven på VMWare Player i fuldskærmstilstand. Denne menu bruger en vigtig del af den virtuelle maskine, som kan indeholde en dock eller underliggende applikationsgrænseflade. VMWareMenuRemover er en bærbar applikation til fjernelse af denne menulinje fra VMWare Player.

Programmet har ikke en GUI-grænseflade og kræver kun at køre for at fjerne VMWare-afspillermenuen (i fuldskærmstilstand). Af denne grund kan det være praktisk at holde det på dit skrivebord, så du kan udføre det for at starte backend-processen (når det er nødvendigt).

Det skal bemærkes, at da VMWare Player-menuen ikke længere vises, skal du bruge Ctrl + ALT-hurtigtastkombinationen for at forlade fuldskærmstilstanden. VMWareMenuRemover er en open source-applikation, der fungerer på VMWare Player 4 og Windows 7 (understøttet 64 bit).

Donwload VMWareMenuRemover

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer