loader
bg-category
Microsofts WPDev Feedback Samler forbedringsforslag fra devs

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft var smart at starte deres WP7 feedback side sammen med udgivelsen af ​​Mango. Feedback-hubet giver brugerne mulighed for at stemme deres meninger om funktioner, der mangler fra metroplatformen. Ikke kun det, brugerne har i vid udstrækning brugt forummet som et sted at rapportere kendte problemer og fejl, der plager WP7, og nu har Microsoft besluttet at tage tingene et skridt videre med lanceringen af WPDev Feedback app, som udelukkende fokuserer på udviklere. Appen handler om at samle nye forslag fra udviklere og give en diskussionsplatform til dev community.

 

Hvis du har en udvikler konto til WP7, vil det gøre brugen af ​​denne app mere produktiv, men selv for ikke-dev brugere, der er interesseret i de seneste fremskridt i WP7, kan WPDev Feedback vise sig at være en interessant læsning. Appen starter med fliserne til fora, kategoriseret på grundlag af regioner, mens nogle er relateret til bestemte emner. Med en konto kan enhver bruger tilføje nye ideer til et af fora. I Top ideer del af appen, vises disse forslag, der har fået flest stemmer (ligesom web-tilbagemeldingssiden). For at få vist et bestemt forslag i detaljer, og for at tilføje dine stemmer til det, skal du gå til sin dedikerede side. Bruger kommentarer vises også på hver forslagsside. Det Hot Idéer og Nye ideer faner viser udviklerforslag også. Du kan bakke nogle af dem op, og MS kan bare lytte til dine krav.

 

Bortset fra fora på appens hjemmeside, viser WPDev Feedback forum og forslag baseret på Kategorier. Hvis du vil vide om de forventede tilføjelser til et bestemt felt relateret til Windows Phone, kan du se det her. Kategorierne spænder fra emulator til API og omfatter alle aspekter af WP7, som udviklerne måske er interesseret i. App'en kan også bruges af udviklere som et sted, hvor de kan gemme deres egne ideer, så snart de rammer noget nyt. Disse ideer kan så deles med nogen senere.

WPDev Feedback har potentialet til at blive en fødested for store ting vedrørende Microsofts mobile platform, men kun hvis MS lægger vægt på de forslag, der er fremlagt af udviklere der. App'en er ledig,og kan downloades fra linket Web Marketplace, som er angivet nedenfor.

Download WPDev Feedback

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer