loader
bg-category
Forsvar Zone HD: Kvalitet 2D Tower Defense Mayhem [Android Game]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Forsvar Zone HD er en ny lovende tilføjelse til linjen med 2D Tower Defense spil til Android-enheder. Udvikleren har til formål fuldt ud at udnytte potentialet i den nyeste dual-core linje af enheder gennem fantastiske visuelle billeder og glatte animationer. Som det er tilfældet med de fleste spil fra denne genre, er der ikke nogen historie at følge, men gameplayet lover timer med sjov og handling. Hvis du elsker at spille taktiske / tower defense spil, så er denne anden titel værd at have på din Android-enhed. Detaljer efter springet.

Design

Spillet har et veldesignet design med grungy menuer, der præsenterer et militærtema. Der er i alt 10 forskellige niveauer, som er ret mere end nok til et spil i denne skala. Hver mission bliver låst op, når du er færdig med den forrige. Alle kortene har et særskilt design med forskellige miljøer og indstillinger. Spilleren kan vælge mellem tre forskellige vanskeligheder (Easy, Normal og Hard), inden du starter en mission.

Gameplay

Forsvar Zone HD har en top-down visning med strategisk gameplay, hvor spilleren skal stoppe en nærliggende fjendens raid ved at bygge defensive strukturer. Du skal ødelægge bølger af fjendtlige enheder, før de forlader terrænet fra en foruddefineret vej. Hver spændende enhed koster dig en sundhedsforringelse. Der er i alt seks forskellige defensive våben, og hver har sine egne fyringsevner. Ressourcer genereres ved at dræbe fjendtlige enheder, som derefter kan bruges til at bygge våben og opkøbsopgraderinger. Opgraderinger øger ildkraft og rækkevidde af dine våben. Ligesom i de fleste andre tårnforsvarsspil, skal du fuldføre hver mission på én gang.

Grafik og lyd

Spillet har en fantastisk grafik med farverige terræn, intense eksplosioner og glatte animationer. Det ser ud til at køre uden hik på de fleste enheder, selvom kommentarerne på Play Play-siden indeholder nogle få klager over lange belastningstider. Der er ingen anden lyd i spillet end dem, der følger med eksplosioner og våbenafbrænding. Baggrundsmusik er normalt en god ide i sådanne spil, da det hjælper med at fylde de huller, hvor du venter på den næste bølge, der kommer ind.

Konklusion

Defense Zone HD er en dejlig ny tilføjelse til Android-spil biblioteket, og vi anbefaler helt klart at prøve. Spillet er tilfredsstillende nok, og grafikken virker fabelagtig, især på AMOLED-skærme. Spillet har en gratis samt betalt ($ 2,99) version, der kan downloades på Google Play Butik.

Download Defense Zone HD Lite (Gratis)

Download Defense Zone HD (Betalt)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer