loader
bg-category
Newsmap: Google News med en farvekodet Treemap-visualisering

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Internettet er et godt kommunikationsværktøj, men dag efter dag finder vi os hele tiden i gang med en overvældende mængde information. Newsmap er en webapplikation, der forsøger at klare de store mængder data, der er tilgængelige online, ved visuelt at afspejle det konstant skiftende landskab af Google Nyheder nyhedslæser. Det viser nyheder i en træ kort visualisering, der grundlæggende er pladsbegrænsede visualiseringer af oplysninger. Dette smarte værktøj repræsenterer nyhedsmønstre og viser os, hvordan det hele tiden skifter rundt om kloden. Du finder store farverige celler, der består af nyhedsartikler på hjemmesiden. I starten kan siden synes lidt rodet, men du vil hurtigt forstå ideen, når du bruger lidt tid på webstedet. Størrelsen af ​​hver celle bestemmes af mængden af ​​relaterede artikler, der findes på Google Nyheder. På den måde kan brugerne hurtigt identificere populære nyhedsbreve med mest dækning.

Newsmap farvekoder nes elementer, så du nemt kan identificere hvilken kategori et nyhedsstykke tilhører. For eksempel betyder rødt verdensnyheder, gul betyder national, blå sport, grøn for teknologi, lilla til underholdning og så videre. Intensiteten af ​​en farve bestemmer, hvornår nyheden blev offentliggjort, lysere farver betyder mere friske elementer, mens lysere farver repræsenterer ældre. Når du svæver musen over en boks, vises en lille pop op med et miniaturebillede af et billede og en beskrivelse. Desuden giver tjenesten mulighed for at aktivere eller deaktivere forskellige kategorier for nyheder nederst på siden, og du kan endda vælge lande fra toppen. Nogle af de omfattede lande er USA, Storbritannien, Australien, Frankrig, Indien, Spanien, Tyskland og forskellige andre. Bemærk, at jo større et rektangel er, jo mere populære er historien på Google News. I højre hjørne af siden finder du også et søgefelt, hvor du kan indtaste en forespørgsel og få hurtige søgeresultater. Øverst vil du bemærke små faner hver med et landnavn. Hvis du vælger en af ​​disse faner, vises nyheder fra det pågældende land. Øverst til højre er en knap, der ligner noget som et vindue og lader dig skifte til fuldskærmstilstand.

Hvis du vil tilpasse Newsmap fuldt ud og vil have det til at huske dine præferencer, kan du registrere og oprette en konto med tjenesten. Derefter kan du for eksempel ændre skrifttyperne, skjule previews, skjule miniaturebilleder og mere fra indstillingerne. Alt i alt er Newsmap en god service, der giver dig mulighed for at se og læse nyheder på en unik og interessant måde. Webapp'en tager lidt tid at indlæse og fungerer muligvis ikke for godt på en langsom forbindelse

Besøg Newsmap

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer