loader
bg-category
Send private og sikre e-mails til udvalgte modtagere i GMail

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det er meget almindeligt for en professionel i disse dage at komme på tværs af en situation, hvor han eller hun skal sende en email til flere personer i et hold eller en gruppe på en gang, men vil stadig gerne tilføje yderligere oplysninger for kun få af dem, som ingen andre ser med at sende en separat besked.

BCC Dette er en Firefox-tilføjelse, der giver dig mulighed for at sende en anden meddelelse end hovedkroppen i GMail til en eller flere modtagere. Formålet er at holde din hemmelighed ved at give dig frihed til at sende en ekstra besked, der tilføjes i slutningen af ​​din hovedbesked til en bestemt kontakt fra modtageren af ​​meddelelsen.

BCC Dette kommer også som en plug-in til Outlook. Så du behøver ikke længere at forlade dit kompositionsvindue til andet end komposition!

Det passer til din GMail-konto som et ekstra værktøj, hvilket gør det nemt for dig. Når du klikker på komprimeringsknappen, udvides kompositionskassen, så der er to separate felter, en til at skrive din hovedbesked og en anden under for en bestemt modtager.

Det er også meget nemt at konfigurere. Når du har installeret tilføjelsen, er du alene nødt til at klikke på Valg og tilføje dine GMail-kontooplysninger. Det vil hurtigt validere dine legitimationsoplysninger og voila, du er i!

BCC Dette er et absolut vidunder for hvad det gør, i betragtning af hvor lang tid det sparer dig. Udover at det er så nemt at bruge, kan du begynde at bruge det med det samme.

Download BCCThis

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer