loader
bg-category
Lås din skærm: Mothership af Screen Lock Apps til Mac

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har dækket låseskærmprogrammer til Mac meget i denne måned, og hver app, som vi har dækket, havde sin egen specielle funktion, der adskiller den fra hinanden. Lås din skærm er en Mac app værd $ 3,99 i Mac app butik, og det har bogstaveligt talt alt hvad du muligvis vil have i en lockscreeen app. Ud over at tilføje et ur, en brugerdefineret baggrund, iTunes-kontrol og tre forskellige måder at indstille et kodeord på, giver appen dig også mulighed for at tilføje et kodeordstip (funktionen er tilgængelig som standard i Windows 7), låse dit system via tastaturgenvej og deaktivere det Søvn fungere. Du kan tegne adgangskoder enten frihånd eller i en ni prikegitter, der begge er indstillet med musen, og der kræves ingen trackpad. Derudover vil appen få dig til at dæmpe skærmen, når pauseskærmen er aktiveret, indstille appen til at aktivere pauseskærmen, hvis systemet har været inaktivt og definere Arbejds-, film- eller præsentationsfunktioner, så appen ikke fejler systemet til at være tomgang, når det ikke er tilfældet. Imponeret? Læs videre for at opdage mere.

Når du først starter appen, vil du se et lille vindue med tre knapper, der giver dig mulighed for straks at låse systemet, låse det, men forhindre det i at sove og definere systemets idle tid, før appen automatisk låser skærmen. Klik på tandhjulsknappen på dette vindue for at gå til appens præferencer og oprette et kodeord.

I Generel faneblad i præferencer, vælg, om appen skal starte ved login, hvis den vil låse skærmen, når den lanceres, og hvis skærmen skal låses, når systemet går i seng.Du kan ændre standard genvejsnøgle, skjule menulinjeikonet og vælge, hvor længe systemet skal være inaktivt, før appen låser den.

Fra Sikkerhed fanen, kan du indstille adgangskoden og vælge hvilken slags låsemetode du vil bruge. Det Sikkerhed fanen er yderligere opdelt i fire faner. Det Standardlås Fanen giver dig mulighed for at vælge, hvordan oplåsning er initieret, dvs. ved at klikke på et låsikon, tegne et rutenet, tegne mellem et prikret, skrive adgangskoden og glide lås eller blot skrive dit kodeord.

De tre andre faner giver dig mulighed for at indstille adgangskoden, men vær advaret om at det tager tid at få fat i at tegne din adgangskode nøjagtigt. Gitter og håndtegnede adgangskoder indtastes ved hjælp af musen.

Fra Udseende fanebladet, vælg et billede (r) til pauseskærmen, vælg brugeroplysningerne, der vises på skærmen, tilføj tilpasset tekst og vælg låse op animation. Fra Ur fanen, vælg hvilken klokstil du vil have på din lockscren (appen vil bede om at bruge din nuværende placering, hvis du vælger en stil, der understøtter vejrinformation), Indtast din by, vælg tidsformat og vejr-enhed. Det Hjælpeprogrammer fanebladet aktiverer et diasshow, iTunes-afspiller, skærmskygge, ulæste e-mails og systemlyde.

Når du har indstillet appen sådan som du kan lide det, kan du låse skærmen vha. Genvejstasten eller fra menulinjen.

Hvis du ikke kan finde ud af noget, har appen en meget detaljeret FAQ og Information-faneblad i de præferencer, der kan hjælpe dig. I betragtning af antallet af funktioner i denne app er det værd at prisen på $ 3,99.

Få Lås din skærm fra Mac App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer