loader
bg-category
Omdøb videofiler med detaljeret metadatainformation fra internettet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Ved at holde et arkiv med musik, film, tv-serier osv., Skal du korrekt navngive dem for nemt at finde dem efter behov. At have et forkert eller ufuldstændigt navn på en fil betyder, at det vil være meget svært for dig at kigge efter det, og det kan tage lang tid. Metadataoplysningerne kan bruges til at finde en fil, men det er ikke altid tilgængeligt. Men hvis der er en stor database med musik, film eller tv-serier, der er gemt i din computer, kan man omdøbe hver enkelt af dem manuelt, være en kedelig opgave. Tidligere har vi dækket mange applikationer, der giver dig mulighed for hurtigt at omdøbe mediefiler og tilføje korrekte navne i deres titler. I dag har vi en ansøgning kaldet Film Renamer Det gør det muligt at automatisk rette op på navnene på dine mediefiler. Det omdøber ikke kun filen, men tilføjer også metadataoplysninger til dem, som hentes fra både de engelske IMDb og franske IMDb-websteder. Desuden kan du automatisk få miniaturebilleder, samt fanarts og se listen over skuespillere i filmen. Fortsæt læsning for at finde ud af mere om Movie Renamer.

En masse oplysninger om filmen, herunder dens Grundlæggende info som Titel, Tagline, Udgivelsesår, Andre detaljer, herunder Studio navn, Director, Genre, Writer osv. Synopsis af filmen og listen over skuespillere downloades også. Du kan også søge i filmen på andre databaser, som RottenTomatoes, AllMovie og Allocine, direkte fra værktøjet.

Programmets hovedgrænseflade er opdelt i to ruder. Den venstre rude indeholder listen over film tilføjet til værktøjet til omdøbning, mens den rigtige beskriver alle søgeresultaterne. For at tilføje en film skal du bare trække og slippe den over den venstre rude og klikke på, som automatisk vil søge efter de relaterede filmnavne i den valgte database. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne, kan du søge efter filnavnet efter eget valg ved manuelt at indtaste det i søgefeltet øverst til højre. Vælg et resultat for at downloade filminformation, miniaturer, fanarts og aktørliste. Klik på Omdøb fra nederste venstre hjørne for at omdøbe den medfølgende mediefil.

Klik på knappen Rediger øverst til venstre for at se Grundlæggende info, detaljer, Synopsis og Skuespillerliste. Hvis du finder ud af, at nogle af oplysningerne er forkerte, kan du også redigere det.

Knappen Indstillinger findes i øverste højre hjørne. Det giver dig mulighed for at angive standardindstillinger relateret til General interface, Omdøb kriterier, Søgekriterier, Billedudvidelse og størrelse, Filmudvidelsesfiltre og programcache.

Film Renamer er stadig i Alpha udviklingsfase, og du kan opleve nogle problemer, mens du bruger den. Den er tilgængelig til Linux, Mac OS X og både 32-bit og 64-bit versioner af Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download Movie Renamer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer