loader
bg-category
Microsoft Word Document Broken Link Checker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Dokument Hyperlink Checker er et gratis tilføjelsesprogram, der scanner for alle brudte og mistænkelige links i Microsoft Word-dokumentet. Der er en mulighed for, at når du modtager et dokument med dårlige links, kan det inficere din computer. Så du kan scanne det først, før du klikker på et link.

En anden situation, hvor det kan være nyttigt, er, når du vil sende et dokument, men vil kontrollere, om alle links fungerer. I stedet for at skulle manuelt tjekke hvert enkelt link, kan du simpelthen køre dette værktøj, og det vil straks informere dig om de brudte links.

Når du er installeret, skal du åbne Word Document og gå til AbleBits fanen og derefter vælge Hyperlink Checker for Word.

Du kan tjekke det samlede antal links og deres destinationer ved at klikke på Vis alt knap. klikker Mistænksom knappen vil fortælle dig hvilke links den finder at være mistænkelige, og hvilke links der er brudt.

Bemærk: Under min test fandt den AddictiveTips blog sammen med Microsofts officielle websted for at være mistænkelig. Jeg tror, ​​at databasen for at finde mistænkelige websteder ikke er stor nok til denne tilføjelse til at bestemme korrekt om ondsindede links.

Hvis der står 50 links i et meget langt dokument, og du vil finde et link til en bestemt hjemmeside, kan du køre dette værktøj til at liste alle websites hurtigt. På denne måde kan du finde forskellige links.

Download Hyperlink Checker-tilføjelse

Det virker med Microsoft Word 2000, Word 2003, Word 2007 og Word 2010. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer