loader
bg-category
MultiTunes: Synkroniser din iPhone med flere iTunes-biblioteker [Cydia]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Brug af iTunes kan vise sig at være et mareridt for selv de mest erfarne brugere, og mange mennesker ender med at miste alle dataene på deres iOS-enhed, bare fordi de har tilsluttet deres iPhone til en vens computer. Derudover er der situationer, hvor du måske skal synkronisere nogle data fra en anden computer end den, der har dit standard iTunes-bibliotek. MultiTunes er en nem at bruge Cydia tweak, som præsenterer en simpel løsning på det problem, der diskuteres. Det bedste ved tweak er, at du ikke behøver at gå gennem en kompliceret opsætning, før du kan synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch med mere end en iTunes-bibliotek ad gangen. Du kan tænke på MultiTunes som en Cydia-tweak, der vil narre ethvert iTunes-bibliotek til at tro at din enhed ikke er gæst på et system.

 

Selvom der er alternativer til rådighed for funktionaliteten, der tilbydes af MultiTunes, har den den ekstra fordel at være fri, og det er virkelig nemt at bruge. Tweak er tilgængelig på BigBoss-repo i Cydia-butikken, og efter installationen vil du se det som et nyt appikon på enhedens Springboard. Ved lanceringen er der ikke mange muligheder inden for grænsefladen af ​​MultiTunes. Du vil bare se din Standardbibliotek, med samme navn, og flere biblioteker kan tilføjes ved at trykke på '+' knappen øverst til højre. Du kan give noget navn til Yderligere biblioteker. Når du skal synkronisere med et iTunes-bibliotek, der er anderledes end standardværket, skal du starte appen og vælge det navn, du vil give til målcomputeren. Når du har gjort det, skal du lade enheden synkronisere, og data fra andre biblioteker overhovedet ikke forstyrres. Hvis du har travlt, behøver du ikke engang at navngive målcomputeren. Bare ramtEn andenknappen og tilslut din enhed til computeren.

MultiTunes er en yderst nyttig tweak, hvis du har iTunes installeret på både dit arbejde og hjemme computere, og det vil ikke koste dig noget, så prøv det at se, om du finder det nyttigt. Der er ingen grænse for antallet af biblioteker, der kan tilføjes til listen i MultiTunes tweak, og det betyder, at det også frigør begrænsningen af ​​at oprette maksimalt 5 biblioteker med dit eget Apple ID.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer