loader
bg-category
Standard App Manager - Ryd & Indstil Standard Apps For Actions [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Android giver dig mulighed for at vælge en standardapp for en bestemt handling. Du kan f.eks. Bruge Swype som din foretrukne tekstinputmetode, jetAudio som din valgte musikafspilningsapp eller MiHome som din standardskærm med hjemskærm. Dette er en god mulighed for at have, men når en gang er brugt, kræver din Android, at standardværdierne for den pågældende handling skal ryddes, før et andet alternativ fra den pågældende kategori kan benyttes. Dette kan blive noget besvær. Hvis du søger manuelt at angive standardhandlinger for en bestemt handling eller kategori (f.eks. Kamera, messaging eller lydfiler) på din enhed, så Standard App Manager kan vise sig at være den nøjagtige løsning, du leder efter. Ved hjælp af Standard App Manager kan du nemt slette eksisterende standardindstillinger / handlinger for en bestemt app kategori på din enhed og indstille nye standardindstillinger for den. Eller du kan også angive standard handling for en bestemt app kategori som du ønsker.

Når du er færdig med installationen, skal du bare starte appen på din enhed. Standard App Manager's startskærm viser alle de forskellige app kategorier (herunder Dialer, PDF, Beskeder, Video, Kamera, Email, Video Streaming og mere) og den aktuelle (standard) app indstilling for hver. For at slette / indstille standardapp for hver kategori, skal du trykke på det relevante (administrer) ikon ved siden af ​​det navn. Dette fører dig til en anden skærm, der viser en liste over alle de apps, der understøtter en valgt kategori sammen med knapperne for at slette og / eller indstille standardindstillinger efter behov.

Hvis du vil rydde standard appindstillinger for en valgt kategori, skal du trykke på Slet standardindstillinger knappen på denne skærm.Dette fører dig til appens informationsskærm. Naviger din vej til Slet standardindstillinger knappen under Start som standardog tryk på den pågældende knap for at nulstille de eksisterende indstillinger. Gå tilbage til den ønskede kategori skærm i Standard App Manager, tryk på Indstil standardindstillinger og vælg en (ny) foretrukket app for den pågældende kategori. Det er endnu nemmere at angive standardhandling for uspecificerede kategorier. Bare tryk på knappen Indstillinger (Administrer) i den ønskede kategori, tryk på knappen Indstil standarder og vælg en app efter eget valg.

Standard App Manager er tilgængelig i Android Market helt gratis og kan downloades via downloadlinket, som er angivet nedenfor.

For trinvise instruktioner om installation og brug af Standard App Manager, skal du tjekke video-tutorialen (som vist på appens markedsside), som er angivet nedenfor.

Download Standard App Manager til Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer