loader
bg-category
Moovida - Kraftig Open Source Media Center til Linux og Windows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I dag fik jeg endelig tid til at prøve Moovida (formelt navngivet Elisa Media Center). Først så det ud som et andet mediecenter, men jeg må indrømme, at det blev mig afhængig af de sidste 6 timer (min længste med ethvert mediecenter). Det har et slankt design, der giver det et professionelt øjen-candy look, understøtter 3rd party plugins, og har en meget robust og påtrængende grænseflade.

Da dette er en ny app og har et lille, men voksende fællesskab, er de tilgængelige plugins begrænset. I øjeblikket kan du se billeder fra Flickr og DeviantArt, videoer fra YouTube, GameTrailers og TED Talks, lyt til musik fra GrooveShark, Radio fra Shoutcast og Yes.fm.

Selvfølgelig kan du gennemse familiebilleder / videoer, lytte til musik og gøre meget mere indefra dette værktøj. Udover at gennemse de lokale og vedhæftede drev, kan du også gennemse andre computere (delte computere via netværk), hvilket gør det mere interessant. Nedenfor er nogle screenshots af denne app i aktion.

Hovedgrænseflade

Se film fra lokal mappe

Watching Youtube Video

Ser TED Talks

Watching GameTrailers

Søger musik på Grooveshark

Lytte musik på Grooveshark

Billeder på Flickr

Billeder på DeviantArt

Valg af genrer i Shoutcast

Bonus Tip: Du kan også gøre Ninento Wii Remote til at fungere med denne app.

Den eneste ulempe ved denne app er, at det er ressource sulten, det tager omkring 180 MB systemhukommelse. Hvis udviklerne på en eller anden måde kan reducere hukommelsesforbruget med 20-30%, ville det være en stor forbedring efter min mening. Det virker på Windows XP / Vista / 7 og forskellige smagsoplevelser af Linux, såsom Ubuntu, Fedora, Debian, Suse, etc. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer