loader
bg-category
Gem browsing sessioner med forskellige faner for hvert vindue [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Alle har forskellige surfevaner; nogle mennesker holder åbningen flere og flere faner i et enkelt vindue, indtil det eneste der skelner mellem en fane fra den anden er en meget skjult og tynd linje. Andre åbner flere faner på tværs af flere vinduer og ender med at arbejde med noget som ti forskellige browservinduer. Det er svært at styre dem begge steder, men adskillelse af faner i flere vinduer kan stadig være den bedre, mere overskuelige måde at gøre det på. Problemet med at arbejde i forskellige vinduer er, at det er meget sværere at skifte til et andet vindue. Simple Window Saver er en Chrome-udvidelse, der gør det lettere at styre de vinduer, du har åbent, og også at skifte til dem. Simple Window Saver lader dig navngive vinduerne og holder styr på hvor mange faner der er åbne i et enkelt vindue. I modsætning til andre sessionsledere husker Simple Window Saver, når du har gemt et vindue og holder styr på ændringer. Det sparer også alle fanerne, og du kan skifte til et vindue ved blot at klikke på knappen i værktøjslinjen. Udvidelsen er ikke fuld af funktioner, du ikke behøver, og fungerer perfekt.

Når enheden er installeret, tilføjer udvidelsen en lille browser vindue knap ved siden af ​​URL-linjen. Klik på det og indtast et navn for det aktuelle vindue. Du vil se et nummer i slutningen, der fortæller dig antallet af faner i vinduet. Når du har gemt et vindue, kan du gå videre til en anden. Når du har gemt hvert vindue ved hjælp af udvidelsen, skal du klikke på knappen igen og klikke på en af ​​vinduerne, og du vil skifte til den.

Gem vinduer ved at indtaste et navn for dem, såsom arbejde eller underholdning. Du kan lukke et vindue uden at besøge ved at klikke på det lille røde kors ved enden af ​​et vinduesnavn. Når du har lukket et bestemt vindue, skal du blot klikke på knappen i værktøjslinjen, vælge en kategori, og vinduet vil øjeblikkeligt blive lanceret med alle dine gemte faner.

Simple Window Saver er diskret og har ingen muligheder eller indstillinger, overhovedet. Det anbefales specielt til brugere, der arbejder med flere vinduer og har svært ved at administrere dem. Hvis du altid har fast med åbningsfaner i samme vindue, fordi skift er for ubelejligt for dig, er denne udvidelse en ret god måde at begynde at bryde din session i mere end et vindue.

Installer Simple Window Saver til Google Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer