loader
bg-category
Sådan gendannes data fra ridsede eller beskadigede dvd'er / cd'er

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Et af mine foretrukne tv-shows er Kontoret. Jeg elsker det show, men det tager også meget af pladsen på harddisken, med hver episode på 350 MB. Jeg forstyrrer min plads på harddisken på grund af dette show, og det er bare dette ene show, ikke med andre shows som Greys hvide verden eller Supernatural. Så jeg brænder naturligvis showene på dvd'er, da det er en billig og let tilgængelig måde at gemme data på. Men det eneste problem er, at cd'er eller dvd'er ikke er uskadelige for alle former for skade, og faktisk kan en DVD / CD-afspiller faktisk ikke selv læse disken, selv med en lille fingeraftryk eller en ridser. Hvis du prøver at kopiere / indsætte filen på den beskadigede disk på en computer, får du normalt en fejl, der siger, at filen er beskadiget eller beskadiget. Men jeg fandt nogle rigtig praktiske programmer, der kan løse sådanne problemer, som jeg troede, jeg ville dele med jer alle i dag.

Metode 1: CD Recovery Toolbox

CD Recovery Toolbox Free blev udviklet til at genoprette beskadigede filer CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray osv. Du kan bruge den til at gendanne oplysninger tabt som følge af mekanisk beskadigelse af disken (ridser, chips, forskellige pletter på overfladen ) eller som følge af forkert optagelse. Dette program kan gendanne data, der blev anset for tabt.

For at genoprette dine data skal du indsætte dvd eller cd på dit drev, og cd-genoprettelsesværktøjskassen vil søge efter de filer, der allerede findes på disken, vælge de filer, du vil gendanne, og tryk derefter på næste.

Metode 2: Roadkils ustoppelige kopimaskine

Roadkils ustoppelige Cleaner gendanner filer fra enhver form for beskadiget disk. Det giver dig mulighed for at kopiere filer fra diske, der giver 'korruption'Fejl, og dem der er ridset. Programmet forsøger at genoprette alle dele af filen, der stadig er læsbare, og ignorere de beskadigede dele. Programmet er lille, og det behøver ingen installation, så du kan bare springe lige ind.

Metode 3: ISO puslespil

Målet med ISO Puzzle er at inddrive så meget som muligt data om beskadigede, dårligt brændte eller ridsede cd'er eller dvd'er. Denne version understøtter kun data-cd'er og dvd'er med sektorstørrelse på 2048 byte - Audio CD, VCD og SVCD understøttes ikke. Før du kan begynde at bruge IsoPuzzle, skal du downloade WNASPI32.DLL fra Nero og placere det i IsoPuzzle's katalog.

Husk bare, at du vil have en del af filen, der kan genvindes, den del, der oprindeligt blev beskadiget, vil blive sprunget over, da disse programmer ikke reparerer disken, men i stedet genopretter alle andre dele af filen. Så hvis du f.eks. Ser en film, kan 2 minutter af filmen springes over, på grund af at den del, der blev sprunget over, var beskadiget.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer