loader
bg-category
Gratis version af PhotoToaster til iPhone og iPad nu tilgængelig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

iPhone, iPad og iPod Touch-brugere tager deres billeder ret alvorligt. En stor del af de billeder, der for tiden findes på internettet, kan spores tilbage til iOS-kameraer. Dette, sammen med det faktum, at iPhone ikke har mange muligheder i det til billedredigering (nationalt), har ført til et stort antal billedrelaterede apps i App Store. Men kun nogle apps skiller sig ud blandt mængden og samler en rimelig fan-følge. Snapseed er en, og PhotoToaster er et andet populært alternativ. PhotoToaster har eksisteret i et stykke tid, men nu er en gratis version af appen også tilgængelig. Som alle gode billedredaktører i App Store har PhotoToaster nogle virkelig unikke funktioner, og mest af alt er appens største styrke i sin enkelhed. Du bliver ikke nødt til at tilbringe en uge og prøver at beherske, hvordan du lige kan anvende alle de smukke filtre på dine billeder. Alt er bare et tryk.

PhotoToaster Jr., Lite-versionen af ​​appen vil fortsat bede dig om at opgradere til den fulde version, men ellers har det næsten alle de muligheder, der findes i den betalte version.

PhotoToaster har alt at byde på, som du forventer i en fotosapp, og derefter nogle. Lad os tage et kig på nogle af dens funktioner.

Du kan vælge et billede fra næsten hvor som helst til redigering. Det betyder, at du kan trække det fra Facebook-biblioteket eller fra den lokale kamerarulle. Med kameraindstillingen kan du snappe et billede og redigere det med det samme. Fra redigeringsgrænsefladen kan du søge grænser og billedvirkninger til billedet. Grænser kommer i tre grundlæggende kategorier (skiftes ved at vende det roterende urskive i hjørnet) og billedvirkninger er tilgængelige i overflod. App'en giver grundlæggende billedredigeringsfunktioner som muligheden for at afgrøde og ændreorientering af billedet (også billedet), selvfølgelig.

Listen over funktioner ovenfor er bare toppen af ​​isbjerget. Der er separate muligheder for at tinker med lysindstillinger, farveområder, lysstyrke og alle andre redigerbare visuelle aspekter af et billede. Den fulde version af appen sætter dig tilbage en beskeden $ 1,99, men giver den ledig version prøve før du køber det.

Download PhotoToaster

Download PhotoToaster Jr.

[via AppAdvice]

Opdatering: Med appen kan du også sende dine redigerede billeder som postkort, takket være den nye PhotoToaster-opdatering!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer