loader
bg-category
Top 5 gratis desktop fotoredigeringsværktøjer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi redigerer alle vores billeder på en eller anden måde. Enten simpel beskæring, ændring af størrelse, berøring eller fjernelse af røde øjne. Næsten alle computerbrugere gør det. Men du behøver ikke altid at dække store penge til sådan funktionalitet. Der er mange gratis desktop redigeringsværktøjer, der matcher funktionaliteten af ​​betalt kommerciel software.Vi tager et kig på, hvad vi synes er de 5 gratis desktop billedredigeringsværktøjer til rådighed for Windows.

Windows Live Photo Gallery

Windows Live Photo Gallery er en del af Windows Live-programmet, der øger funktionaliteten i Windows. WLPG er tilgængelig som en gratis download, og passer direkte ind i Windows. Det giver dig indeksering af dine billeder med deres miniaturer, tags, metadata og ratings. Det kan også fungere som din standard fotobeskeder. Til redigering giver den mulighed for at justere farve, eksponering (med histogram), detaljer, fix røde øjne og beskæring. Slideshow muligheder er også gode med forskellige forskellige temaer.

Picasa

Den nye Picasa 3 Beta fra Google er et af de bedste desktopredigeringsværktøjer, du har brug for, medmindre du har brug for Photoshop som redigering. I modsætning til den gennemtrængelige version kan du nu bruge den som fotobeskeder. Det åbner billederne i et overlay på skrivebordet, hvilket gør det til en af ​​de bedste fotografer. Bortset fra det kan du organisere dine billeder, synkronisere dine Picasa 3 og Picasa Webalbums redigeringer, retouchere dine billeder, oprette og redigere film, fange din skærm og webcam videoer, tilføje tekst eller vandmærker til dine fotos, udskrive billedtekster, upload til Youtube og Picasa Webalbum og mange flere.

Paint.NET

Paint.NET er gratis billed- og billedredigeringssoftware til computere, der kører Windows. Den har en intuitiv og innovativ brugergrænseflade med understøttelse af lag, ubegrænset fortrydelse, special effects og et bredt udvalg af nyttige og kraftfulde værktøjer. Et aktivt og voksende online-fællesskab giver venlig hjælp, vejledninger og plugins. Hvis du skal bruge Photoshop, men ikke har råd til det, er Paint.NET det gratis alternativ til dig. Du vil ikke finde en bedre end denne!

Photoscape

Photoscape er en sød billedvisning og redigering software med forskellige funktioner fra den tidligere nævnte software. Tjek dens nøglefunktioner:

 • Viewer: Se dine mapper fotos, diasshow
 • Redaktør: størrelse, lysstyrke og farvejustering, hvidbalance, baggrundslyskorrektion, rammer, balloner, mosaiktilstand, tilføjelse af tekst, tegning af billeder, beskæring, filtre, fjernelse af røde øjne, blomstrende
 • Batch editor: Batch redigering flere fotos
 • Side: Lav et billede ved at flette flere fotos i sidebilleden
 • Forene: Lav et billede ved at vedhæfte flere billeder lodret eller vandret
 • Animeret GIF: Lav et animationsfoto med flere fotos
 • Print: Udskriv portrætskud, carte de visite, pasfoto
 • Splitter: Opdel et billede i flere dele
 • Skærmbillede: Fang dit screenshot og gem det
 • Farvevælger: Zoom ind skærmen på billeder, søg og vælg farven
 • Omdøb: Skift fotofilenavne i batch-tilstand
 • Raw Converter: Konverter RAW til JPG

GIMP

GIMP er for alle dine open source software elskere derude. Dette er et andet Photoshop-alternativ, der er rettet mod avancerede brugere. Sammen med den sædvanlige redigering er lag og andre avancerede fotoredigeringsfunktioner hardware support til ikke kun tryk- og vippekänslige tabletter, men også en bred vifte af USB- eller MIDI-controllere. Det er også bredt udvideligt via plugins og har et af de største udvalg af format support blandt de 5, der er anmeldt i dette indlæg.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer