loader
bg-category
Visidon AppLock til Android anvender ansigtsgenkendelse for at låse op for apps

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Beskyttelse af private data på din mobile enhed fra nysgerrige øjne kommer ofte til prisen. I hvilken grad dit foretrukne sikkerhedsværktøj hæmmer din daglige brug, afhænger af den metode, som den anvender for at sikre dit privatliv. De fleste brugere foretrækker at indstille et adgangskode til låseskærm, PIN eller mønster. Selv om metoden er den enkleste, skriver du en adgangskode / PIN-kode eller tegner et mønster hver gang du låser op, kan din enhed vise sig at være noget besvær, især hvis du kun skal sikre et udvalg af få dele af din enhed - beskeder, fotos og kontakter, for eksempel. Udviklet til Android-enheder med et fremadvendt kamera, Visidon AppLock er et gratis værktøj, der eliminerer behovet for at gå gennem prøvningen igen og igen. App'en giver dig mulighed for at låse et vilkårligt antal apps og indstille et eller flere ansigter som adgangskoder til at låse dem op.

Når du har låst din enhed op og forsøger at få adgang til en låst app, begynder Visidon AppLock at vise feedback fra det forreste kamera og scanne det for gemte ansigter. Ansigtsgenkendelsesfunktionen er ret zippy, for at sige mildt. Ikke en gang, i løbet af vores lille testkørsel, tog det mere end et sekund eller to at låse en app op. Tilføjelse af scanninger i dit ansigt fra lidt forskellige vinkler kan øge hastigheden yderligere. Og det er ikke bare hurtigt, det er også præcist. Medmindre du har en tvilling, er der ikke meget chance for, at andre kommer igennem låsen.

AppLock beder dig om at indstille en sekundær adgangskode hvis appen ikke genkender dit ansigt (efter en særlig brutal street fight eller en rutinemæssig ansigtsløftning). Appens opsætning er ret simpel. Start Visidon AppLock og indefraApps Fanen, vælg de apps, du vil have beskyttet. Fra indstillinger fanen, efter indstilling af ovennævnteAdgangskode, tryk påAnsigtsgenkendelseat registrere dit ansigt med appen. Hold kameraet ud foran dig og bevæg det langsomt, indtil appen registrerer dit ansigt (begynder at spore det med en rød boks). Tryk så på Tilføj, vend tilbage til indstillingsskærmen ogAktiver låseservice.

Appen ser ud til at fungere bedre, hvis du føjer flere billeder af dit ansigt til det. Når du har tilføjet en, skal du flytte kameraet rundt, indtil konfidensmåleren fastgjort til kassen omkring dit ansigt angiver et niveau betydeligt mindre end 100, og tryk derefter på Tilføj igen. Gentag dette et par gange for hurtigere oplåsning.

Når en beskyttet app er låst op, låses AppLock som standard igen ved afslutningen. Aktivering af Opbevar låsen status indstillingen i indstillingsmenuen lader apps forblive ulåst, indtil enheden er låst eller skærmen slukker.

Har du ikke en Android-enhed med et fremadvendt kamera? Se video demoen nedenfor, og du vil gerne have en.

Du kan fange appen gratis fra Android Market via den medfølgende link eller QR-kode.

Download Visidon AppLock

[via XDA-udviklere]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer