loader
bg-category
Monter Windows Phone 7 som USB-drev med WP7 USB Storage Enabler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Nogensinde spekuleret på, om du kunne montere dit Windows Phone 7 håndsæt som en USB-disk for hurtigt at smide nogle data i? Mens der ikke er nogen officiel måde at gøre det som du kan i Android, XDA-Developers forummedlem MarcHoover har gjort det hele muligt via et værktøj, som nu er uvurderlig i betragtning af den bekvemmelighed og frihed, det giver brugeren.

Værktøjet hedder WP7 USB Storage Enabler er meget nem at bruge. Men før du går videre med dette værktøj, er der et par ting, du har brug for på forhånd. Du skulle have Zune installeret på dit system med mindst én enhed, der er blevet tilsluttet en gang. Endelig skal du have .NET Framework 2.0 installeret til at begynde med ved hjælp af værktøjet.

Vi testede værktøjet på to af vores WP7-håndsæt, HTC HD7 og Samsung Omnia 7. Det fungerede fejlfrit på begge.

Sørg for, at Zune er lukket, før du kører dette værktøj, og enheden er ikke tilsluttet via USB til pc'en. Du bliver nødt til at køre værktøjet med administratorrettigheder i Windows 7.

Hit Aktiver som det ses på skærmbilledet ovenfor og tilslut din telefon til pc'en.

Når du er færdig, vil du se din enhed vises som en bærbar enhed i Denne computer. Du skal blot dobbeltklikke på det for at finde lagringsenheden på din telefon, der er opført som et USB-drev.

Det er det! Nu kan du smide dine data, programmer eller mere på få sekunder på din WP7-enhed. Hvis du vil deaktivere dette, skal du blot køre værktøjet igen og trykke på Deaktiver knap. Bemærk, at du skal deaktivere dette, hvis du vil synkronisere din telefon med Zune, så hold værktøjet praktisk og aktiver det kun, når det er nødvendigt.

Download WP7 USB Storage Enabler

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer