loader
bg-category
Tastaturgenveje til Gmail, Twitter, Dropbox, Facebook og YouTube

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvem elsker ikke en flot og praktisk genvejstast? Jeg tror personligt, at det eneste, der kan erstatte tastaturgenveje (på pc'er og Mac'er), er evnen til at sende kommandoer via hjerne signaler, og det ser ikke ud til at ske nogen gang snart. Tastaturgenveje er overskredet ud over skrivebordet og arbejder på mange websteder og webapps, hvilket gør det nemmere at navigere dem. Næsten alle populære websteder understøtter tastaturgenveje, og følgende er en simpel kompilering af tastaturgenveje til Gmail, Twitter, Dropbox, Facebook og YouTube, nogle af de mest besøgte og brugte portaler på tværs af verdensomspændende web. Da de er genveje, er der ikke meget mening at have om dem, men for hvad det er værd, er denne liste arrangeret med hensyn til hvilket websted der har de bedste til de værste tastaturgenveje.

Gmail

Gmail er muligvis en af ​​de rigeste websteder, der er, når det kommer til at understøtte tastaturgenveje. Listen er næsten uendelig, og derfor er kun de hyppigst anvendte, der bliver opført her. Den lidt svære ting ved disse genveje er, at de skal aktiveres. Gå til Gmail indstillinger (tandhjulet øverst til højre), og aktiver tastaturgenveje i Generel fanen for at komme i gang.

c - Åbner en ny email til komponering

n / p - Gør det muligt at flytte til næste eller forrige besked inden for en samtale tråd. Dette fungerer kun, hvis du har en email-tråd åben. Det lader dig ikke flytte til den næste samtale tråd

y og o - Denne genvej virker i en kombination og giver dig mulighed for at arkivere den aktuelle e-mail, du ser og flytte til den næste

z - Gør det muligt at fortryde en handling (hvis undo støttes)

g og a - Dette er en anden kombinationsgenvej, og det giver dig mulighed for hurtigt at besøge Alle Mail fanen

g og jeg - Tar dig til din indbakke

Listen er ret udtømmende, og det er nogle genveje, som du måske har brug for mere end de andre. Den komplette liste kan ses her.

Twitter

Twitter kommer helt sikkert på toppen, hvad angår tastaturgenveje på sociale medier. Hvis du tog til at bruge Twitter fra sin web-interface efter det nylige redesign, kan du bare bare elske genveje endnu mere. Du kan se en komplet liste over genveje ved at trykke? på tjenestens grænseflade, men her er nøglekommandoerne for nogle af de mest brugte handlinger.

j / k - lad dig flytte mellem tweets

. - Giver dig mulighed for at opdatere siden og flytte til toppen af ​​din tidslinje

n - Lav en ny tweet

r - Svar på en tweet

t - retweet

f - Favorit en tweet

Dropbox

Den nylige redesign og højreklik-functinoalitetsunderstøttelse er ikke alt, der gør servicen nem at bruge. Dropbox har meget intelligent integrerede tastaturgenveje til at gøre navigeringsfiler og mapper super nemme eller som ligner at se filer på dit skrivebord som muligt.

Det Op / Ned pil tasterne lader dig vælge den næste eller forrige fil. Du kan holde Shift-tasten nede og fortsætte med en af ​​disse piletasterne for at vælge flere filer inden for rækkevidde

Kontrol + a lader dig vælge alle filer. Hvis du bruger en Mac, bruger du Command + a.

Flugt - Escape-nøglen lader dig fjerne alle valgte filer

Kontrol + c / v - Dropbox understøtter den traditionelle kopi / indsæt-funktion til filer og lader dig nemt flytte dem mellem mapper.

Det venstre piletast lader dig gå tilbage til et mappeniveau, og slettetasten kan du tage en fil ud til middag. Sjov, den sletter filen.

Du kan se den komplette liste når som helst ved at trykke ?

Facebook

Ikke mange mennesker ved om Facebooks tastaturgenveje, og de, der ved, forsøger nok deres bedste for at glemme dem, da de er langt fra imponerende. Af de fem populære websteder i dette indlæg er Facebook den eneste, der er afhængig af yderligere funktionstaster, dvs. Alt-tasten for genvejstaster. Hvorfor er det så slemt? Fordi Facebook og dets genveje bruges på web-grænsefladen, som ses i en webbrowser. Webbrowsere gør udstrakt brug af Alt-tasten, og det betyder, at du har forskellige genveje til Chrome og Firefox.

Alt +? - Fokusér søgefeltet

Alt + 1 - Gå til din startside

Alt + 2 - Gå til din profilside

Alt + 3 - Gå til dine venners side

Alt + 4 - Gå til meddelelser

Alt + 5 - Gå til din meddelelser side

Listen fortsætter med Alt, der bruges i kombination med alle 10 numre; 6 for kontoindstillinger, 7 for privatlivsindstillinger, 8 for Facebook-siden, 9 for Facebook-udsagn og rettighedssiden (Facebook synes selvfølgelig, at folk vil / burde besøge denne side ofte nok til at have brug for en tastaturgenvej) og 0 til Facebook hjælpecenter. Husk dem, hvis du kan. Den eneste gode genvej det har, er L nøgle der lader dig lide et billede, når de ses i teatertilstand. Overraskende er der intet, der lader dig hurtigt aktivere statusopdateringsfeltet.

Hvis du bruger genveje i Firefox, skal du bruge Alt + Shift-kombinationen; For Mac vil Alt-tasten blive erstattet med Ctrl-tasten.

Youtube

Så slemt som Facebook's genveje er de alligevel stole helt på tastaturet. YouTube gør tingene anderledes. De genveje, det understøtter, er kun for afspilleren. For alle andre ting skal du trykke på dem en efter en (som om det var år 2000), og tryk Enter for at kunne engagere dem

Medieafspillerens genveje er kun halvt nyttige, da du skal sørge for, at søgelinjen er valgt, og for at du har brug for musen. Du kan derefter bruge Tab nøgle til at flytte mellem kontrollerne. Højre / venstre pilene giver dig mulighed for at flytte en video 5 sekunder frem eller tilbage. Op / Ned-tasterne giver dig mulighed for at øge eller mindske lydstyrken. Home / End-tasterne giver dig mulighed for at flytte til start eller slutning af videoen, mens mellemrumstasten lader dig pause / afspille videoen. Der er en lang række manglende genveje, herunder noget, der hurtigt giver dig mulighed for at besøge en af ​​de foreslåede videoer.

For dem, der bare opdager disse genveje, nyd den bekvemmelighed, de låne. I mellemtiden lad os alle håbe både YouTube og Facebook at gennemgå de muligheder, de har tilbudt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer