loader
bg-category
Bedste måder at sende tekst og del filer fra Mac til andre enheder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En af de mest almindelige måder folk sender filer eller tekst på, er via email eller instant messengers. Messengers er fremragende, hvis du sender tekst til andre end dig selv, men hvis du har brug for at sende det til dig selv eller til et andet system, som du måske bruger, kan en messenger måske ikke være den bedste løsning. Hvad angår at sende filer til dig selv, bekymrer du dig næsten altid om dem. I begge scenarier sender du email-filer, fordi du vil have dem på et andet system, men du opnår det på bekostning af cluttering af din e-mail-indbakke. Her er et par metoder, hvor du kan sende filer og tekst fra Mac til en hvilken som helst enhed, dvs. Android, iPhone, iPad, en anden Mac eller en Windows-pc.

Send tekst fra Mac til en iOS-enhed

At sende tekst fra Mac til din iPhone eller iPad er blevet meget forenklet, takket være Beskeder, der debuterer i Mountain Lion, men er tilgængelig for Lion til de, der er villige til at give Beta en tur. For at sende tekst- og billedfiler (kun billedfiler - understøtter ikke andre filtyper), er alt du skal gøre, at sende dig en besked. Din Mac og iOS-enhed behøver ikke at være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk; begge enheder skal dog have internetforbindelse. For at sende tekst eller en billedfil, skal du åbne Beskeder, komponere en ny besked og i Til feltet, indtast dit eget Apple ID. Send meddelelsen, og du vil modtage den på din iOS-enhed. Selvom meddelelsen vises to gange i både de sendte og modtagne sider, men det vil alligevel være der.

Send filer fra Mac til iOS-enhed

Hvis du vil sende filer fra din Mac til din iPad eller iPhone, vil du blive udsat for en vis begrænsning, fordi begge enheder skal være på samme Wi-Fi. Brug et par små apps, kaldet Deliver for Mac og Bubbles Deliver for iOS (begge er helt gratis), og start med at sende filer. Filoverførsel kan være lidt langsom, men de kan sendes gensidigt, og appen er pålidelig. Derudover kan du passwordbeskytte overførslen af ​​filer for at sikre, at ingen andre kan sende dem til dit system eller enheden. Læs hele anmeldelsen af ​​Deliver her.

Send filer fra Mac til Mac eller Windows PC

En af de mange grunde til, at filudveksling bliver smertefuld, skyldes, at ikke alle bruger den samme platform; nogle som Mac'er, og andre bruger Windows-pc'er. Stadig andre kan have en kombination af både Mac'er og Windows-pc'er. Hvis du er i en situation, hvor du skal arbejde med begge platforme og har brug for en simpel effektiv måde at sende tekst og filer på, ligger dit svar i to fremragende webtjenester, der er tilgængelige for begge platforme; Evernote og Dropbox.

Installer Evernote på både Mac og PC, du vil udveksle filer mellem. Opret en notesbog, der er beregnet til at udveksle tekst og oprette notater, når du har tekst til at sende. Få adgang til dem fra din anden Mac eller Windows PC fra lagerapp.

For at sende filer mellem to systemer er Dropbox det ideelle valg på grund af dets desktop-klient, der ikke kun gør det nemt at sende filer, men også informerer dig, når du har modtaget en ny fil. I modsætning til at bruge den til opbevaring kan du bruge Dropbox som en gateway mellem to systemer. Hvis det system, du vil sende filer til, ikke er din egen, og derefter ikke er konfigureret med dit Dropbox ID, overvej at oprette en delt mappe med den person, du vil sende filer til og tilføje filer til den. Upload og download af filer tager dog tid, afhængigt af din internetforbindelse.

Den universelle løsning til deling af tekst mellem to enheder

Hvis du hellere kun bruger et medium til at kommunikere med næsten enhver enhed, når du bruger en Mac, er Clip.Share en fremragende service med apps til Mac, Windows, iOS og Android. Du kan bruge Clip.Shares web-interface eller gøre brug af apps til nemt at udveksle tekstuddrag. Bemærk, at du skal bruge en Gmail- eller Google Apps-konto til at sende tekst mellem to enheder. Indretningerne kan placeres overalt i verden, da uddrag sendes over internettet. En begrænsning er, at du kun kan "smide" og "fange" kun et uddrag ad gangen, selv om du måske smider det fra en enkelt enhed og modtager det på et hvilket som helst antal enheder. Der er ikke en lignende løsning til afsendelse af filer, især en, der gør det nemmere at sende filer mellem Mac og Android, og du vil utvivlsomt nødt til at udnytte tjenester som Dropbox, der findes på flere platforme. Læs hele anmeldelsen af ​​Clip.Share her.

Forhåbentlig vil dette holde din email fri for genstande, der bare er der, fordi du måtte sende dem til dig selv og ikke havde nogen aftagelig lagerplads til rådighed for at kopiere dem til. Hvad angår at sende filer eller tekst mellem Mac og iOS-enheder, er der mange apps, der letter det. For at sende filer eller tekst til ikke-Apple-platforme, skal du stole på en webservice. Processen vil være så glat som apps for de respektive platforme selv er.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer