loader
bg-category
Den bedste iPad Cydia Tweaks & Apps

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Ejere af A5-enheder havde været uden iOS 5.1.1 jailbreak i temmelig lang tid, indtil Absinthe 2.0 endelig kom sammen. Så hvis du ejer en frisk jailbroken iPad (især iPad 2 eller den nye iPad 3), kan du have brug for et opfriskningskursus relateret til Cydia og alle de vidunderlige ting, det er i stand til at gøre. De fleste af de tilpasninger, der er tilgængelige i Cydia-butikken, fungerer til iPad, på trods af at de udvikles specielt til iPhone. Men der er nogle tweaks i jailbreak butik, der er designet specielt med tanke på iPad's større skærm fast ejendom. Forbi pause har vi for dig en liste over nogle af de bedste tweaks af genren.

For din bekvemmelighed er nedenstående tweaks kategoriseret under gratis og betalte dem, hver for sig.

Ledig

TenIconSwitcher

App switcherbakken er en af ​​de vigtigste dele af en hvilken som helst iOS-enhed, men på iPad giver det indtryk af, at det kunne have været mere veloptimeret til tabletets større skærm. TenIconSwitcher gør task managementbakken næsten perfekt til iPad ved at øge hver App Switcher-sides kapacitet til 10 fra den sædvanlige 7. Udvidelsen af ​​iPad's App Switcher-bakke forbliver gyldig i både liggende og portrætstilstand.

SplitMail

IPad kommer op med en ret god delt skærm visning i Stock Mail app, hvis du holder din enhed i liggende retning. For alle fans af den delte skærmvisning er SplitMail den perfekte tweak at have på din iPad. Med denne tweak vil Mail-appen altid vise eksemplet på hvert valgt emne i højre side af skærmen, mens du noterer indholdet af din indbakke (eller den aktuelle mappe) til venstre, selv i portrættilstand! SplitMail er tilgængelig som en gratis download i BigBoss-repo fra Cydia-butikken og er udviklet af den anerkendte udvikler Ryan Petrich.

CamSlideshow

Da den første iPad blev frigivet, manglede den et kamera, men det er kommet langt siden da. Den nye iPad (eller 'iPad 3') har et smukt fantastisk 5 MP iSight-kamera, der er i stand til at skyde nogle fantastiske billeder. Derfor kan CamSlideshow vise sig at være en nyttig tilføjelse, da det giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til kameraet fra låseskærmen ved at trykke på diasshowknappen. For yderligere detaljer, læs vores fulde anmeldelse af CamSlideshow.

SwipeSelection

iPad er næsten perfekt til notering og redigering af opgaver, takket være dens store tastatur og en temmelig anstændig Notes-app. SwipeSelection gør hele iPad-ordredigeringsoplevelsen endnu bedre ved at tilføje gestus til blandingen. Justeringen sørger for, at du ikke behøver at vælge omhyggeligt hvert alfabet, hvis du vil redigere et ord. Du skal bare trække i den rigtige retning på selve tastaturet, og tweaket vælger automatisk den ønskede tekst. For at lære alle de gestus, der understøttes af SwipeSelection, læs vores fulde anmeldelse.

NCPad

Meddelelsesbannerne ser altid lidt ud på plads og ulige på en iPad, da de ikke dækker skærmens fulde bredde, hvilket giver indtryk af, at de hastigt er blevet sendt til iPad fra iPhone's mindre skærm. NCPad strækker alle banner meddelelser, så de passer til den fulde bredde på din iPads skærm. Det gør ikke kun bannerne bedre, det giver dig mulighed for at se flere oplysninger inden for meddelelser.

overachiever

Hvis du gør en masse spil på din iPad, så vil du sandsynligvis overraske. Med tweak kan du låse alle Game Center-præstationer for ethvert spil! Læs hele anmeldelsen af ​​tweak for yderligere detaljer.

xCon

xCon er ikke specifikt optimeret til iPad, men er lige så nyttig til den som den er på en iPhone. Den tweak lader sine brugere køre enhver app, der normalt nægter at arbejde på alle jailbroken enheder (som DirecTV, Time Warner Cable, Cablevision osv.). Du kan få en komplet liste over understøttede apps i vores review of xCon. Hvis en af ​​de understøttede apps får en opdatering, der gør xCon ubrugelig for det, skal du splash nogle kontanter (ikke meget, kun $ 2) og købe xCon Alias ​​fra ModMyi-repo i Cydia-butikken, som skal få tingene til at fungere igen .

DisableLaunch

DisableLaunch virkelig styrker sikkerheden på din iPad. Det giver dig fuld kontrol over din enheds privatliv og indeholder også gestus. Med tweak kan du låse dine apps eller gøre det umuligt at slette dem med en enkelt Activator-gestus. Vi har tidligere indsendt en anmeldelse til tweak, men siden da er en pro version for DisableLaunch blevet frigivet og senere frigivet. DisableLaunch Pro er fuldt kompatibel med alle (nuværende) iPad-modeller og leveres med en hel del privatliv og gestus muligheder.

betalt

Quasar

Hvis nogen tweak fortjener at bære en pris på $ 9,99, er det Quasar. Det ændrer trods alt den måde du gør alt på din iPad! Quasar kører alle iPad apps som frittstående vinduer. Du kan styre hvert appvindue separat, maksimere det for at køre appen i fuldskærmstilstand (ligesom iOS-apps normalt kører) og rotere også hvert vindue. Tweaks understøtter kører flere applikationer i forskellige vinduer samtidigt, og du vil sandsynligvis glemme, at du bruger en iPad og ikke en computer. Quasar kan downloades i BigBoss repo.

FullScreen til iPad

Prisen på $ 2,19, FullScreen for iPad gør bestanden Safari app næsten perfekt. Tweaket har to hovedopgaver; den indeholder en fuldskærmstilstand i Safari, og leveres også med nogle rigtig fantastiske gesture-kontrolindstillinger. Bevægelserne kan tilpasses fra appen Indstillinger, og når du er konfigureret, sørger FullScreen for, at du aldrig behøver at bruge nogen af ​​de knapper, der er tilgængelige i Safari, da alt kan gøres via bevægelser! FullScreen til iPad kan downloades fra BigBoss-repo i Cydia-butikken.

LockInfo

Hvis du ikke kan lide at se alt det, der spildes, tom plads på din iPad's låseskærm, giv LockInfo et forsøg. Tweak folker låseskærmen på en iPad med mange widgets i stedet for bare de seneste meddelelser. Ved hjælp af LockInfo kan du se dine påmindelser, meddelelser, kalender, mail og næsten alt andet du måske vil have på din låseskærm. Ud over alle de widgets, der er tilgængelige for LockInfo i menuen Indstillinger, kan du også tilføje nogle tredjeparts-enheder ved at søge gennem Cydia-butikken. LockInfo til iPad er tilgængelig for $ 7,99 fra ModMyi-repo i Cydia-butikken. Hvis prisen lyder lidt for stejl til dig, kan du prøve det 14-dages fuldt funktionelle spor til tweaket, før du køber.

Springtomize 2

Hvis der skulle erklæres en konge af alle tilpasningsjusteringer til iOS, vil Springtomize 2 let udslette hele konkurrencen. Fra låseskærm tweaks til Notification Center tilpasning og ikon revamping, har Springtomize 2 fået det hele dækket. Med tweaket kan du ændre udseendet af din iPad på enhver måde, du vil have, og det også, bare for $ 2,99. En anden god ting ved Springtomize 2 er den bekvemmelighed, som det gør alle de kosmetiske ændringer. I de fleste menuer i tweaket skal du bare slå et skifte eller justere en skyder, og du er færdig.

 

Zephyr

Zephyr forårsagede et stykke tid, da det først blev udgivet, men hvis du stadig ikke ved, hvad den berømte tweak præcis gør, kan du læse tweakens anmeldelse, vi sendte sidste år. I en nøddeskal gør Zephyr gør iOS multitasking en hel del køligere.Du behøver ikke at stole på App Switcher-bakken længere, hvis du har denne tweak installeret, og det ser sikkert ud på en iPad. Siden vi senest har gennemgået Zephyr, har tweaken steget i pris til 4,99 dollar, men denne stigning ledsages af tilføjelsen af ​​nye gester og tilpasningsmuligheder (du kan nu svinge opad for at afsløre din iPad's springbræt eller navigere til App Switcher ved hjælp af bare en opadgående flick, snarere end en firefingret træk).

Ærede Mentioner

Der er nogle Cydia tweaks og apps, der har eksisteret i så lang tid, at folk bare har tendens til at tage dem for givet. Ikke desto mindre mindskes deres betydning og anvendelighed på ingen måde.

Activator

Activator er en gesture-kontrol platform for hele OS, en, der bruges af mange Cydia tweaks og apps også, for at give brugeren en hurtig måde at styre forskellige aspekter af OS fra hvor som helst inden for det. Hvis du er ny til Activator, skal du bare prøve at tælle tweaks og apps, der er afhængige af Activator-bevægelser for at kende dens betydning.

RetinaPad & Fullforce

RetinaPad & Fullforce er nødt til at have iPad-specifikke tweaks, der muliggør retina display til iPhone apps på Apples tablet, der understøtter det, og tvinge dem til at skifte til fuldskærmstilstand, henholdsvis.

iFile

iFile giver dig adgang til hele iOS-filsystemet (hvilket gør det til en af ​​måderne at anvende en række iOS hacks på din enhed) og giver en ekstremt nem (og trådløs) måde at overføre alle slags filer til og fra din iPad.

SBSettings

Et brugerdefineret, skinnbart værktøj, der sparer meget tid med sin overflod af genveje og skifter til forskellige systemindstillinger, herunder WiFi, Bluetooth, Reboot og Respring, indeholder en task manager, der integreres med Notification Center og giver dig mulighed for at indstille en brugerdefineret operatør navn, blandt forskellige andre parametre.

Infinifolders

En af mine personlige favoritter. Tillader brugere at tilføje så mange apps til en mappe som de vil have; en må-have mulighed, hvis du har mange apps af samme art og hader arrangere dem i flere mapper, cluttering din startskærm.

InifiniDock

Som navnet antyder, er konceptet bag denne tweak det samme som for Infinifolders, men det giver dig mulighed for at tilføje så mange ikoner til dokken som du vil. Tweak er særlig nyttig til iPad, på grund af sin større skærm.

VLC medieafspiller

Den populære medieafspiller, der blev taget ud af App Store, nu kun tilgængelig på Cydia Store for jailbroken deviecs. Understøtter alle (eller de fleste, alligevel) medieformater.

f.lux

Fungerer som en intelligent øjenbeskytter til dig, ændrer displayets temperatur på din iPad efter tidspunktet på dagen og indstiller et behageligt natfilter på skærmen hver aften. Du kan læse mere om f.lux i vores gennemgang af Cydia tweak.

Winterboard

Et populært tema-patrulje med utallige downloadbare temaer til både iPad og iPhone til rådighed på Cydia Store.

De fleste af disse tweaks er dem, der optimerer den måde, du bruger din iPad til rutinemæssige opgaver. Nogle af de betalte poster i vores liste kan se lidt for dyrt ud; Grunden til at de er medtaget i denne liste er, at de er værd at kræve prisen. Hvis du kender en tweak, som du mener skal tilføjes til denne liste, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer