loader
bg-category
Generer op til 64-farve RGB & HEX-paletter fra ethvert billede [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For webdesignere er en af ​​de mest skræmmende opgaver kommet op med et farveskema fra bunden. I denne henseende kan andre veludviklede websteder og apps vise sig at være en stor inspirationskilde. Så kan der være tidspunkter, hvor du bare vil finde den nøjagtige værdi for en bestemt nuance? Palette til Chrome er en udvidelse, der giver dig mulighed for at oprette så mange som tresfire farvepaletter fra et billede, du kan lide. Du kan derefter bruge RGB eller Hexadecimal værdier for dit website design. Udvidelsen tilføjer a Palette til Chrome mulighed for højre-klik-kontekstmenuen, som indeholder yderligere underoptioner i form afOpret 16-farve palette, Opret 24-farve palette og Opret 32-farve palette. Du finder også en Opret brugerdefineret palette indstilling i menuen, som lader dig flytte en skyder til at justere antallet af farver, du vil have i din udgang.

Når du har installeret udvidelsen, skal du højreklikke på et billede på et hvilket som helst websted og vælge Palette til Chrome mulighed fra kontekstmenuen. Vælg derefter antallet af farver, du vil have din palette, eller klik på Opret brugerdefineret palette mulighed.

Det Opret brugerdefineret palette mulighed giver dig mulighed for at vælge op til 64 farver. Brug blot skyderen til at vælge et nummer, tryk på Indsend knappen, og din palette vil øjeblikkeligt blive genereret.

En ny fane vil vise en miniaturebillede af dit billede øverst på siden, efterfulgt af farveresultater nederst. Hver farve leveres med RGB-værdier og en hexadecimal kode. Du kan derefter kopiere værdierne eller koderne og bruge alle eller nogle af dem til dit design.

Udvidelsen bruger ikke nogen ekstern service, og kræver derfor ikke, at du tilmelder dig eller logger ind. Det tager simpelthen de hexadecimale og RGB-farvekoder for ethvert billede og viser dem i et pænt layout. Besøg linket nedenfor, prøv det og lad os vide, hvad du synes.

Installer palette til Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer