loader
bg-category
ContactSync: Synkroniser specifikke Outlook-kontaktgrupper med netværksbrugere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Ønsker du at dele en bestemt Outlook Contacts-gruppe på tværs af netværksbrugerne, men vil ikke have det travlt med at manuelt vælge og sende kontaktkort fra Adressebog og sende dem til tilsluttede brugere? Møde ContactSync, en genialt simpel, men kraftfuld Outlook 2010-tilføjelse, der gør det nemt for dig at dele en bestemt kontaktgruppe med alle, der er knyttet til dit netværk. Det er grundlæggende udviklet til at lade brugerne nemt dele deres forretningskontakter med deres medarbejdere og holde deres fælles kontaktgrupper synkroniseret hele tiden. Det giver dig mulighed for at ændre den delte kontaktgruppe, tilføje, fjerne og redigere kontakter og erstatte den aktuelt synkroniserede delte kontaktkategori med enhver kontaktgruppe efter eget valg. Derudover implementerer ContactSync dobbeltkonfliktløsningsteknik til deplikering af delte kontakter. Når du deler en kontakt, søger den straks efter kontakt med lignende navn og e-mail-adresse for at undgå at gemme dobbelt poster i en delt kontaktgruppe. Det bruger også FileAs og E-mail felter identificerer den samme kontakt. Læs forbi hoppet for detaljer.

Hvis du bruger MS Exchange-konto, og allerede har oprettet en Offentlig mappe, og åbn derefter Outlook og opret en ny kontaktmappe i det delte mappehierarki for at dele det med dine kolleger på netværket. Denne tilføjelse kræver, at du angiver den delte kontaktmappe for automatisk at synkronisere kontakterne fra den definerede kontaktkategori. Du kan f.eks. Vælge at synkronisere Arbejdskontakter kategori med delt kontaktmappe, så dine medarbejdere kan få adgang til den opdaterede version af Arbejdskontakter liste.

Når tilføjelsesprogrammet er installeret, kan du starte det som en selvstændig applikation fra skrivebordet. Hovedgrænsefladen giver nogle grundlæggende muligheder for at oprette forbindelse til Outlook og vælge kontakter, der skal deles. For at begynde skal du angive Outlook-profilen, efterfulgt af Sync Slot og Contact-kategori, som du vil dele. Når du er færdig, skal du angive kontaktmapper, som skal synkroniseres. Her skal du først vælge hovedkontaktmappen og derefter vælge den offentlige kontaktmappe for at synkronisere den angivne kontaktkategori.

Kontakt Synkronisering giver dig mulighed for at planlægge kontaktsynkroniseringsprocessen. Som standard synkroniserer det kontakter efter hvert 30. minut, men du kan ændre synkroniseringstidsintervallet fra indstillingerne. Derudover kan du vælge at indtaste en e-mail-adresse for direkte at sende synkroniseringslog. Denne funktion kan være nyttig i situationer, hvor du skal kontrollere kontaktsynkroniseringsprocesserne fra eksterne steder.

Når du har specificeret kontaktmapperne, skal du angive det sted, hvor de duplikatkontakter eller kontakter med konflikter skal flyttes. Når alle indstillinger er på plads, skal du klikke på Synkroniser for at synkronisere den angivne kontaktkategori med den offentlige mappe. Det genererer en detaljeret logfil, hver gang den synkroniserer kontakter med definerede mapper, og hvis Send e-mail indstillingen er aktiveret i Indstillinger, sender den automatisk logfilen til den angivne modtager.

Det er værd at nævne her, at det også fungerer med standard Outlook-version (uden Exchange Server-konfiguration), og kan synkronisere definerede kontaktkategorier med enhver kontaktmappe. Den gratis version understøtter kun at synkronisere 30 kontakter med 3 netværksbrugere, men du kan købe Workgroup version (koster $ 249) eller Corporate version (koster $ 999) for at øge antallet af brugere samt antallet af synkroniserede kontakter. Den understøtter Outlook 2003, Outlook 2007 og Outlook 2010.

Download KontaktSync

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer