loader
bg-category
Indstil en brugerdefineret SMS-ringetone på WP7 ved hjælp af MyRingtone2SMS [Homebrew]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

WP7 Mango bragte nogle tiltrængte ændringer i Windows Phone 7 og banede også vejen for mange tredjeparts brugerdefinerede ringetoneapps på Marketplace (en funktion, der hidtil ikke er tilgængelig for WP7-brugere, der har ikke-jailbroken-enheder). En lille ting, som de fleste mennesker undlod at nævne, var, at udtrykket "brugerdefinerede ringetoner" ikke syntes at gælde for sms og underretning lyde. Der har aldrig været nogen mulighed for at tilpasse meddelelsen og SMS-tonerne på en Mango-telefon, selvom du havde fuld ulåst adgang. Heldigvis er tingene endelig ændret til det bedre, og du kan nu vælge en lyd som din brugerdefinerede SMS-ringetone, hvis du har en interop låst enhed! Lyder spændende? Gå forbi pause for at finde ud af mere om MyRingtone2SMS - Homebrew, der har gjort denne mulighed muligt!

 

 

For at bruge appen skal du have nogle få tilpassede ringetoner, der er downloadet til din enhed på forhånd. Dette kan ske via en række tredjepartsapps, der er tilgængelige på Marketplace (Gratis ringetoner er det, vi har fundet det bedste, og du kan læse sin anmeldelse her). Når du har installeret ringetoner efter eget valg, skal du blinke MyRingtone2SMS XAP-filen til din enhed. Start den nyinstallerede app, og du vil se, at alle de brugerdefinerede ringetoner er angivet i den. Hvis en tom side vises, har du heller ikke nogen brugerdefineret ringetone i din Windows-telefon, eller din enhed er ikke interoplås ulåst. Men hvis du ser listen, skal du bare vælge de toner, du vil bruge til SMS eller andre meddelelseslyde. Et simpelt tryk på ringetoneens navn vil gøre et afkrydsningsfelt vises ved siden af ​​det. Når du har valgt alle de ønskede toner på denne måde, skal du afslutte appen. Gå nu til menuen Indstillinger på din telefon og i menuen ringetoner + lyde afsnit, vil du se, at de valgte brugerdefinerede ringetoner nu er synlige i alle menuerne i stedet for bare på Ringetone en.

Manglen på brugerdefinerede SMS-ringetoner i WP7 er noget, der har irriteret mig i et stykke tid, og jeg er sikker på, at mange mennesker vil elske MyRingtone2SMS. Brug af appen er let, og ligesom de fleste Homebrew-apps er MyRingtone2SMS gratis, så der er ingen grund til ikke at give MyRingtone2SMS et forsøg. Du kan gå til kildelinket for yderligere oplysninger om appen og den nyeste version af XAP fil download.

[via XDA Forum Tråd]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer