loader
bg-category
Free Video Converter Embeds undertekster i videoer, konverteres til MP4 [Mac]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Videoomformere er lige så almindelige, som de får for stort set enhver platform.Selvom du ikke har den perfekte desktop video converter, er der masser af webapps, der giver dig mulighed for at konvertere videoformater, og du kan bruge dem uden at skulle bekymre sig om platformskompatibilitet. Hvad der er sværere at finde er en app, der giver dig mulighed for at tilføje undertekster til dine videoer. Gratis Video Converter er, som navnet antyder, en gratis Mac app, der gør netop det. Ikke kun konverterer dette hjælpeprogram batch videoer fra forskellige formater til MP4 (inklusive FLV til MP4), det rummer også den angivne undertekstfil inden for det konverterede output, så du kan afspille det, uanset hvor du vil, men du vil. Konvertering og tilføjelse af undertekster kan ske i løs vægt, det vil sige, at du kan konvertere flere mediefiler på én gang. Den eneste ulempe ved denne ellers rimelige app er, at den er annonceunderstøttet.

I starten skal du trække og slippe en video på appens grænseflade, og den kommer i kø for konvertering. Du kan tilføje flere filer på én gang ved hjælp af samme drag-drop-metode. Hovering din mus over enhver fil i køen i Free Video Converter gør tre knapper synlige, en hver for at flytte filen op eller ned i ordlisten og et kryds for at fjerne videoen.

For at tilføje undertekster til en fil, skal du klikke på rullemenuen, der læser 'Ingen undertekst ' og vælg Tilføj undertekster. Vælg undertekstfilen fra den dialogboks, der åbnes, og klik på opdateringsikonet nederst i appens vindue for at starte konvertering. Du vil se en bannerannonce nederst i vinduet; mens du kan lukke det, åbnes en anden, når du udfører en handling. Der vises en timer, der viser dig den forventede tid, der er nødvendig for at fuldføre konverteringen. Pause og fjern knapper vises foran hver fil i køen, hvis du vælger at stoppe processen eller helt afbryde den.

Appens indstillinger giver dig mulighed for at vælge standardkodningen for undertekster fra Generel fane. Det Konvertere Fanen giver dig mulighed for at vælge output-mappen, hvor konverterede filer gemmes, og også hvad der skal gøres, hvis outputfilen allerede eksisterer. Tilgængelige muligheder i denne forbindelse omfatter omdøb, overskriv eller spring over.

Den største ulempe ved Free Video Converter er, at udgangen genereres udelukkende i MP4, og mens programmet kan tage input fra forskellige formater, vil det altid gøre en MP4-fil, når konverteringen er færdig. Denne begrænsning er bestemt strenge nok til at bevise en aftale breaker for mange, men stadig, givet MP4 popularitet og bred støtte, kan du stadig finde brug for denne ellers nifty app.

Få gratis video konverter fra Mac App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer