loader
bg-category
SoftPad skifter din iPhone til en fjernbetjening til Windows-pc [Cydia]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Der er mange måder at gøre din iPhone til et tastatur, en mus eller en skærm til ethvert desktop-system. Du kan få mange apps og tweaks, som gør det muligt for dig at gøre det, men ikke mange af dem har evnen til at påtage sig disse roller samtidig. Softpad er en af ​​de mest omfattende og nemme at konfigurere Windows fjernbetjenings apps til iPhone, som vi har set hidtil. Cydia-appen har tre hovedtilstande; Du kan bruge din iOS-enhed som en mus eller et tastatur til din pc, eller styre hele Windows-grænsefladen via din iDevices touchscreen. Desuden gør SoftPad det ekstremt nemt at skifte mellem de tre tilstande og tilføje endnu et bekvemt lag over dets funktionalitet.

Som det er tilfældet med de fleste sådanne apps, virker SoftPad via en desktop server. For at downloade serverprogrammet til Windows skal du her og tage den fra Downloads afsnit. Når du har installeret SoftPad Server til din pc (hent kun den downloadede ZIP-fil og kør EXE i den uddragne mappe), gå til Cydia-butikken på din telefon, og tag SoftPad fra BigBoss-repo. Sørg også for, at din pc og iDevice er på samme WiFi-netværk, og noter computerens IP-adresse.

 

 

Kør iPhone-appen, og tryk den grønne tilføje knap fra bundlinjen. Indtast netværksnavnet og pc'ens IP-adresse (forlad Havn nr. uændret). Tilbage på appens hjemmeside, tryk på antenneikonet og vente på, at SoftPad iPhone appen med succes kan oprette forbindelse til serveren. Når appen har den forbindelse, bliver du bragt til SoftPad valgmenuen, hvor TrackPad, tastatur og Blød berøring menuer er opført. Banesporet består af en almindelig skærm med venstre og højre klikknapper til rådighed øverst. Tastaturet er virkelig grundigt, og har næsten alle de knapper, du nogensinde vil have brug for. SoftTouch-tilstanden læser computerens skærm til din iDevice, og du kan navigere gennem den ved simpel rulning (et enkelt tryk er et klik). Bortset fra muligheden for at lade brugerne rulle gennem skærmen via touch, har SoftPad 4 retningstaster for at tilføje mere bekvemmelighed for brugere. Hvis du vil afslutte forbindelsen til serveren, skal du gå til hovedvalgskærmen og trykke på den røde strømknap. Hvis du vil skifte mellem appens 3 tilstande, behøver du ikke at gå til valgskærmen igen og igen, da genvejene for dem alle vil forblive synlige i hele appen.

SoftPad og dens desktop companion er tilgængelige gratis (selvom iPhone-appen er annonce-understøttet), og alt du behøver er en jailbroken iDevice og en Windows-pc. Prøv det, hvis du leder efter en fjernbetjening til Windows.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer