loader
bg-category
Video Flow: Opret Screencasts, Split / Merge & Annotate Them [Mac]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er på markedet for et fantastisk skærmstøbeværktøj, så kig ikke længere endVideo Flow til Mac OS X. Appen er et værktøj til oprettelse og redigering af videoer, som giver dig mulighed for at oprette screencasts, annotere dem med tekst og tilføje videoer eller lydfiler til din screencast eller blot annotere eksisterende videoer, som du muligvis har downloadet eller optaget selv . App'en giver dig mulighed for at opdele videoer og understøtter også video-in-video-rammesæt (hvorved du kan starte en video inden for den nuværende), og sætter dig selv adskilt fra sine jævnaldrende. Det giver dig mulighed for at ændre størrelse på dine screencasts til den rigtige størrelse til visning på en iPod, iPhone, iPad eller YouTube. Når du gemmer din fil, kan du også vælge den billedfrekvens, den skal gemmes med. Det tilgængelige interval er fra 10 til 45 fps. Den eneste ulempe er den temmelig stramme pris, som står for øjeblikket på $ 50, men du kan springe over det, hvis du er heldig nok til at vinde en licens i vores giveaway.

Bemærk: Video Flow har i øjeblikket en prisliste på $ 29.99 på App Store (normalt $ 49,99). Vi giver væk fem promo koder til appen til 5 heldige læsere, detaljer, som kan findes i slutningen af ​​dette indlæg.

App'en tilføjer en lille optageknap til menulinjen, når den lanceres. Dens grænseflade består af et displayvindue til visning af screencast eller film og et panel til venstre, der giver dig mulighed for at tilføje tekst eller flere videoer. Med fire knapper kan du skifte tekst og mediepanel, beskære eller ændre størrelsen på lærredet, starte optagelse eller afspille en video. En tidslinje langs bunden af ​​appen giver dig mulighed for at ordne tekst og videoer igen.

Når du først starter appen, vil den bede dig om at vælge optagelsesindstillinger, dvs. størrelsen eller området på skærmen, du vil optage, samt lyd- og videokilden. Du kan optage fra din skærm og via dit webcam på samme tid ved at tjekke Record Screen og Optag video fra og vælge videoindgangskilde.

Når du er færdig med at optage, skal du bruge ikonet for menulinjen for at stoppe appen. Du kan nu redigere den video, du har lavet, og tilføje annoteringer og yderligere mediefiler. Det venstre panel er opdelt i to faner, Tekst og Medier. Det Tekst Fanen giver dig mulighed for at indtaste tekst i enhver farve, størrelse og skrifttype sammen med muligheden for at tilføje et slagtilfælde. Når en gang er tilføjet, vises tekstboksen på tidslinjen. Du kan trække det til en hvilken som helst del af tidslinjen, og træk kanterne udad eller indad for at justere længden af ​​det interval, det skal vises for.

Når du tilføjer en video eller lydfil fra Medier fanen, vises den ikke i tidslinjen automatisk som tekst. Højreklik på videoen og vælg Tilføj til tidslinje, og det vil være i køen. Du kan dele videoen ved at klikke på tandhjulikonet på videoen i tidslinjen. Hvis to videoer er indstillet til at afspille i samme interval, afspilles de ene over hinanden, så du kan vælge at ændre rammestørrelsen på en video og gøre den mindre. Dette vil give video-in-video-effekten.

Når du er færdig, kan du gemme videoen eller eksportere den fra Del menu. Når du eksporterer, skal du vælge den billedfrekvens, det vil blive gemt med. Standardfrekvensen er 25 fps, men du kan øge eller formindske det. Jo højere satsen er, desto længere tid vil det tage at eksportere.

Video Flow understøtter tastaturgenveje for at starte eller stoppe og afspille / standse en optagelse, som du kan ændre i sine præferencer. Derudover kan du vælge en output-vej og nedtællingsintervallet, før appen begynder at optage.

Video Flow er en feature-rich screen recorder, i modsætning til alle andre, vi har set sidst. På trods af den temmelig stramme $ 50 prislapp, kan du få fat i det gratis ved at deltage i vores giveaway. Hvis du ikke vinder her, kan du stadig få fat i appen fra Mac App Store til en nedsat pris på $ 29,99, mens deres salg varer.

Få videostrøm fra Mac App Store

Give væk: Vi giver væk 5 licenser til denne app. Den giveaway vil vare i 48 timer. Deltagelse er enkel. Følg @addtips på Twitter, tweet / retweet giveaway og i kommentarerne nedenfor, giv et link til din tweet. Alternativt kan du kommentere vores Facebook eller Google+ side, hvor kommentaren helst skal være under det fælles indlæg og ikke på selve siden. Vores redaktører vil vælge de fem vindere tilfældigt.

Opdatering: Giveaway er blevet lukket. Vinderne vil blive kontaktet inden for kort tid.

Opdatering: Vinderne har modtaget deres kampagnekoder. Hvis du indtastede for giveaway, bedes du tjekke din Facebook giveaway, Twitter direkte beskeder og Google+ feed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer