loader
bg-category
Gem og send flere faner til enhver e-mail-adresse [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Der er mange udvidelser derude, der giver dig mulighed for at gemme eller bogmærke alle dine åbne faner, så du kan få adgang til dem på et senere tidspunkt, men Gem og mail mine faner tilbyder noget mere. Denne Chrome-udvidelse, som navnet antyder, lader dig indtaste et e-mail-id i en pop op, så du kan sende en flok faner med kun et klik eller to. Normalt skal du åbne din e-mail på en ny fane, logge ind og derefter kopiere-indsætte hele listen over links, hvilket ikke kun kræver unødvendige trin, men det kan også være ret komplekst. Gem & Email Mine faner er en enkelt-klik-løsning til, hvad der normalt tager lidt tid at opnå. Selv om det måske ikke er for alle, er det en rigtig god udvidelse, hvis du holder mange faner åbne og ofte vil sende store mængder indhold til en anden.

Efter installationen skal du klikke på knappen i værktøjslinjen, bare indtaste et e-mail-id og tildele et e-mail-navn. Når du er færdig, klik på Sende. Du kan e-maile disse links til dig selv eller til en anden, afhængigt af situationen. Derudover er der ingen begrænsning på antallet af faner, som du kan sende.

Når e-mailen er blevet sendt, vil du modtage en meddelelsesret i pop op-vinduet, og hvis du ikke modtager en e-mail, skal du kontrollere din spammappe.

I e-mailen vil modtageren få et enkelt link til alle fanerne, som når de klikkes, åbner en side med en Gendan tabs knap. Du skal blot trykke på denne knap for at åbne alle fanerne. Derudover vil du også kunne se antallet af faner, der skal gendannes.

Gem og e-mail Mine faner er et let og enkelt værktøj, der kan komme i brug, især når du skal sende stor mængde af browsing indhold til andre. Med det kan du endda gemme artikler eller andet indhold, som du gerne vil gennemse senere.

Installer Gem og email mine faner til Google Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer