loader
bg-category
Sådan Hide Specifikke Windows 8 Kontrolpanel Værktøjer / Applets

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Windows 8 viser ligesom alle tidligere versioner af Windows alle de installerede systemværktøjer og standardapplets i Kontrolpanel og giver ikke en bekvem mulighed for systemadministrator til at skjule / fjerne kontrolpanelappletter til standardbrugere. Selv om Windows implementerer strenge sikkerhedspolitikker for at forhindre standard- og gæstebrugere i at få adgang til systemværktøjer og ændre standardindstillinger, sikrer de ikke nogle kontrolpanelapplets, som kan bruges til at lave hele systemet niveauændringer. For eksempel kan Windows native uninstaller bruges til at afinstallere næsten ethvert program eller systemprogram. På samme måde kan Personalisering-applet bruges til at ændre standard Window Aero-temafil. I dette indlæg vil vi bruge Local Group Policy Editor til at skjule nogle kontrolpanelapplets fra Windows 8 Kontrolpanel. Dette vil skjule alle de angivne værktøjer fra Kontrolpanel, hvilket begrænser standard og gæst fra at få adgang til dem.

Før du begynder, skal du sørge for, at du er logget ind i Windows 8 som administrator. For at komme i gang skal du skrive på Startskærm gpedit.msc og klik derefter på Apps i højre sidebjælke. Vælg nu gpedit.msc for at åbne Windows 8 Local Group Policy Editor.

Udvid nu brugerkonfiguration og naviger til Administrative skabeloner -> Kontrolpanel. I hovedvinduet finder du Skjul specificerede kontrolpanel elementer politik.

Du skal blot dobbeltklikke på det og tjekke Aktiveret mulighed. Nu skal du angive kontrolpanelet, der skal gemmes. For at gøre det skal du klikke på Vis og indtaste kontrolpanelets applets kanoniske navn. For eksempel, hvis du vil begrænse brugere fra at få adgang til Tilpasning Indstillinger, indtast Microsoft.Personalization i dialogboksen Vis indhold. På samme måde kan du deaktivere det ønskede kontrolpanelelement til dine pc-brugere. Når du er færdig, skal du klikke på OK. og luk derefter den lokale gruppepolicy editor.

Dette vil straks blokere adgangen til de specificerede kontrolpanelelementer. Hvis den af ​​en eller anden grund ikke anvender kontrolpanelets adgangsregel, skal du genstarte din pc og logge på Standard brugerkonto og derefter få adgang til det blokerede element. Du vil bemærke, at når du forsøger at få adgang til det blokerede element, vil det vise dig en besked og sige Din systemadministrator har blokeret dette program.

Når du vil vise de blokerede kontrolpanelelementer, skal du blot åbne editoren for lokal gruppepolitik, navigere til kontrolpanelindstillinger, præsentere administrative skabeloner og fjerne det blokerede element fra listen. Glem ikke at genstarte din pc, da ændringer træder i kraft.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer