loader
bg-category
Sådan fjerner du Cydia, App Store & Settings-emblemer fra din iPhone

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er den slags person, der er let irriteret, så skal du sikkert have bemærket, hvordan mærkerne på din iOS-enhed Springboard ser ud, bare sidder der og stirrer på dig hele dagen med deres røde øjne (eller måske er det bare mig og min overaktive fantasi) og gør ikke noget særligt nyttigt. For at være ærlig er notifikationsmærkerne en nyttig funktion af iOS, men hvis du ikke er interesseret i en bestemt opdatering, betyder det, at badge vil blive der for godt, medmindre du sletter appen helt. Disse badges er ikke kun der på App Store-ikonet, men findes også for Cydia-butikken, og hvis din iPhone skyldes en opdatering, skal du i appen Indstillinger. Badge i appen Indstillinger kan fjernes af enhver tweak som noOTA (gennemgået her), og jeg er ret sikker på, at tweaks til at fjerne andre badges også findes, men der er tre nye muligheder for at gøre det nu tilgængeligt i jailbreaket butik, nemlig Ingen AppStore-mærker, Ingen Cydia Badges og OTA Begone. Gå forbi pause for detaljer af alle tre.

 

 

Alle de ovennævnte tweaks er fra den samme udvikler og tilgængelig i BigBoss-repo af Cydia-butikken som gratis hjælpeprogrammer. Tilpasningerne vil tilføje nye ikoner til springbrættet på din enhed, og du kan konfigurere alt fra de pågældende ikoner. Du kan kun downloade den tweak du har brug for, da navne er helt selvforklarende. Badge på Cydia, App Store og Indstillinger forsvinder ikke, så snart du installerer tweak, og du skal køre de respektive Cydia apps mindst én gang for at slippe af med de irriterende badges.

Grænsefladen til tweaks er ikke meget, og det behøver ikke at være. Du skal bare starte OTA Begone, No AppStore Badges eller No Cydia Badges, og en bekræftelsesmeddelelse vil popup. Hit Fjern mærker at vise dit samtykke til fjernelse af badge, og du er færdig. Brugere rådes til at køre den respektive Cydia app igen, hvis mærkerne vises igen.

Helt sikkert er download af OTA Begone, No Cydia Badges og No AppStore Badges en bytte, da du vil slippe af med badges, kun for at få 3 nye ikoner på springbrættet på din iPhone, iPad eller iPod touch, men i det mindste er det muligt at sætte appikoner i en mappe, der ikke er muligt for mærkerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer