loader
bg-category
FireAlpaca: Kraftig Eye-Candy Image Editor Med Layer Support

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når det kommer til billedredigering, kan Adobe Photoshop klikke på dit sind. På grund af sin enorme mængde af funktionssæt og sindrende billedvirkninger har den opnået en næsten gudlig status blandt andre lignende billedredigeringsprogrammer. På grund af denne meget populære popularitet har mange andre billedredaktører valgt en lignende rute. Godt, i stedet for at skryde om sin førsteklasses kvalitet, lad os tage et kig ind i en anden lignende applikation, som for at være meget ærlig, ville jeg kalde en slanket version af vores elskede Photoshop. FireAlpaca er et fabelagtig og letvægts billedredigeringsværktøj, der giver dig mulighed for at forbedre alle dine yndlingsbilleder, som du slog i løbet af ferien. Selvom det ikke indeholder nogen forudindstillede fotofilter, kan du finde de fleste af de grundlæggende og derefter nogle få avancerede funktioner, der kommer pakket i andre kvalitetsredigeringsværktøjer. Interfacet er køligt og nemt at arbejde med, og føles helt som Adobes hjernebarn, og det bedste er, det er gratis. Tag et indvendigt kig efter hoppet.

Programmet giver dig mulighed for at arbejde på dine billeder ved hjælp af Lag. Du kan tilføje, slette, duplikere og flette dine lag, mens andre muligheder omfatter, at ændre lagets Gennemsigtighed og blanding tilstand (Normal, Multiplicer, Tilføj, Overlay, Skærm). Lagpaletten er på nederste højre side, mens værktøjspaletten er placeret til venstre for vinduet sammen med andre bevægelige kontroller som Farve, børste preview, børste kontrol osv. Over lagets palette er Navigator kontrol som du også kan placere hvor som helst du vil have på skærmen, ligesom andre bevægelige kontroller. På menulinjen finder du Fil, Rediger, Vælg, Snap, Farve, Vis, Værktøj, Vindue og Hjælp. Programmet understøtter også genvejstaster, som gør det nemt at vælge forskellige værktøjer og muligheder.

Alle oplysninger vises på programmets statuslinje, for eksempel når du holder musemarkøren over et værktøj, vises værktøjets navn på statuslinjen i stedet for nogen navne dialog. Taler om værktøjslinjen, den omfatter de fleste af de grundlæggende værktøjer som Børste, Eraser, Dot, Flyt, Fyld, Bucket, Gradient, Vælg, Magic Want, SelectPen, SelectEraser, Eyedropper og Hånd. Som tidligere nævnt kunne jeg ikke finde nogen fotofilmskabeloner i denne applikation, mens tilføjelsen af ​​dem ville have været rart at anvende visse billedvirkninger hurtigt som fotorammer. Du kan også ændre størrelsen på et billede ved at gå til menuen Rediger, som giver dig mulighed for at indstille billeddimensioner og DPI (prikker pr. tomme).

Det Fortryd og redo knapper er også placeret øverst til venstre i vinduet for hurtig adgang og brugervenlighed. Du kan også zoome ind og ud af billeder for at arbejde på delikat områder. Desværre kunne jeg ikke finde nogen Tekstværktøj i denne app, som er en af ​​mine favoritter især til design af plakater. Ikke desto mindre betyder det ikke, at det fejler, da du kan tilføje andre effekter til dine billeder som Rotere, niveauer, nuance, gaussisk sløring og Mosaic, ved at gå til lagmenuen.

All-in-all, FireAlpaca er et fantastisk billedredigeringsværktøj, som kan hjælpe dig på mange måder at spille med dine billeder. Arbejde i lag, grundlæggende værktøjslinjer og smuk interface giver dig en fremragende fotoredigering arbejdsplads. Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Mac OS X.

Download FireAlpaca

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer