loader
bg-category
Imgup: Upload et billede eller et skærmbillede til Imgur fra menulinjen [Mac]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Imugr er en populær billeddelingstjeneste og er meget foretrukket af Redditors. Uanset om du er en Redditor eller ej, tjenesten er fremragende alligevel. Det bedste er at for billeder, du ikke er ligeglad med at beskytte ved hjælp af privatlivets indstillinger, kan du uploade og dele dem uden at have brug for en konto på webstedet. Imgup er en gratis Mac-app, der sidder i menulinjen og lader dig uploade et billede direkte til Imgur. Derudover integreres det med de standard Mac-skærmbilleder, og ved at trykke på Option-tasten ud over hotkeys uploader appen skærmbilledet direkte til Imgur, og du kan se miniaturer af dem fra menulinjen. Ved at klikke på miniaturebilledet åbnes det direkte link til billedet i din browser.

Når du starter appen, tilføjer den et ikon til menulinjen. Hvis du vil uploade et eksisterende billede fra din harddisk til Imgur, skal du trække og slippe det på appens ikon i menulinjen. Ikonet vil skifte til tre animerede prikker, der ser ud til at svømme.

 

For at uploade skærmbilleder skal du holde nede valgknappen, når du trykker på Command + Shift + 3 eller Command + Shift + 4, og appen begynder automatisk at uploade billedet. For at se alle uploadede billeder skal du klikke på appens ikon i menulinjen og vælge Seneste uploads. Du vil se en undermenu, der udelukkende består af miniaturer. Klik på en af ​​miniaturerne, og billedet åbnes i din browser. Når du klikker Alle uploads, et mindre vindue åbnes, der viser hvert billede, du har uploadet ved hjælp af appen. Hvis du klikker på et billede i dette vindue, åbnes det også i din browser.

Appen tillader ikke dig at logge ind på din Imgur-konto og uploade billeder direkte til den. Den kopierer heller ikke webadressen for den senest uploadede fil til dit udklipsholder. Begge funktioner kunne have tilføjet sin brugbarhed, og vi håber at se dem i fremtidige opdateringer. Det er ikke desto mindre en hurtig måde at dele almindelige filer på Imgur.

Download Imgup til Mac (spejl)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer