loader
bg-category
SilverDict: Samling af Free Offline Encyclopedia & Dictionary [WP7]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Android og iOS-brugere har nogle ret gode muligheder, når det kommer til ordbøger, som det tidligere dækkede WordWeb og den officielle Merriam-Webster-app.Windows Phone 7 er muligvis ikke så heldig som de ovennævnte platforme indtil nu, men tingene kan måske have taget en tur til det bedre med udgivelsen af SilverDict app til Mango telefoner. I stedet for at have kun en ordbog til offline brug, vil denne app lade dig installere en ordbog, encyklopædi eller akronym liste efter eget valg, så længe du finder det i StarDict format. Hvis du ikke er sikker på, hvor du finder sådant indhold, skal du ikke bekymre dig, SilverDict har mange af dem tilgængelige gratis i sit online repository. Derudover kan du bruge appen til at synkronisere materiale fra SkyDrive og Dropbox.

 

Hvis du har nogle StarDict-filer i dine cloud-konti, skal du bare gå til Ordbog Manager og log ind på den respektive konto. Bare dobbeltklik på den ønskede fil, og den bliver downloadet til din WP7. En meget lettere metode til at få ordbøgerne er at se igennem appens online-arkiv. Ikke kun er der nogle af de mest populære ordbøger der findes der, som Merriam-Webster og Oxford, men du vil også finde mange encyklopædier og andet referencemateriale i nævnte lager. Dobbeltklik på en hvilken som helst ordbog i repo for at downloade den, og det er bedre, hvis du holder skærmen aktiv hele tiden, mens den bliver installeret. I Indstillinger menuen i appen er det muligt at indstille indstillinger som indgangspare, billedskalafaktor og ordtælling skal vises ad gangen.

 

Når du har tilstrækkeligt befolket listen over ord på din enhed, kan du begynde at bruge appens søgefunktion. Selv når offline, vil SilverDict generere autosuggestions, og ved at trykke på nogen af ​​dem får du se søgeordets detaljer. Hvis du søgte efter et udtryk, der findes i en af ​​de encyklopædi, der er installeret på din enhed, vil du få en komplet beskrivelse sammen med et billede (hvis tilgængeligt). Under søgefeltet i appen er der faner, og ved at trykke på en af ​​dem, når du indtaster et udtryk, kommer du til resultaterne fra den pågældende kilde.

SilverDict er et must-have til stort set alle WP7-brugere, det er tilgængeligt gratis (selv om der er få irriterende annoncer), og det er meget nemt at bruge appen. Du kan få fat i det ved at gå til linket på webmarkedet nedenfor.

Download SilverDict

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer