loader
bg-category
Clever Alarm gør dig i stand til at løse problemer for at slukke for lyden [WP7]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vækkeure har været en del af vores daglige liv så længe vi kan huske. De fleste starter deres dag med den skarpe lyd af deres alarm, der vækker dem. Tidligere blev klokker eller radioer brugt til at indstille alarmer, men da mobiltelefonen begyndte at blive populær, steg deres brug som alarmgeneratorer også. Alt det var, før smartphones blev til stede. Smartphones har ændret stort set alle aspekter af vores liv, og endda noget så lille som et vækkeur har ikke formået at undslippe deres indflydelse. Hvis du ejer en Windows Phone 7-enhed, er der en lageralarm-app i den, som tjener formålet temmelig effektivt. Ikke kun det, der er mange tredjeparts apps til Mango telefoner samt at bruge hvilke brugere kan nyde innovationen i alarmer. Smart alarm er en sådan app, og det er så meget mere end blot et vækkeur. App'en vil sørge for, at du er helt vågen, før den giver op på at forsøge at få dig til at stige og skinne. Det gør brug af matematiske ligninger, QR koder og nummer sortering til det formål.

 

 

Mange gange sker der for mange mennesker, at de savner deres alarmer og ender med at blive for sent til hvilken opgave alarmen er sat. Dette sker normalt, hvis du sover og dør ud, når du slukker for den irriterende lyd. Clever Alarm kommer med en løsning på det plage problem. Der er fire måder, hvorpå du kan få appen til at sikre, at du er helt vågen, før alarmen er tilladt at være slukket.

  1. QR kode: Du kan vælge en QR-kode, og senere skal du scanne den for at slukke for alarmen.
  2. Rystelser
  3. Sortering: Et nummer af tal vil blive genereret, og brugeren skal slå numrene i stigende rækkefølge, før alarmen kan tavles.
  4. ligninger: Der er 3 niveauer af vanskeligheder for de matematiske ligninger, som vil blive præsenteret for brugerne.

 

 

Bortset fra mulighederne for at slukke alarmerne, giver Clever Alarm dig også mulighed for at vælge blandt en række forskellige lyde, som vil blive brugt til at vække dig. Ud over standardlyden kan du endda vælge en sang fra musikbiblioteket på din WP7. Farven på uret kan tilpasses fra indstillingsmenuen, og du kan også vælge det antal tid, du har lov til at snooze enhver alarm. Det Lur og Ny alarm knappen udfører næsten nøjagtig samme funktionalitet, men varierer kun i den måde, hvorpå opkaldstiden er indstillet.

Du kan få Clever Alarm gratis ved at gå til linket på webmarkedet nedenfor.

Download Clever Alarm

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer