loader
bg-category
PerfectDisk Free: Defrag disks og optimer Solid State Drives (SSD)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Diskdefragmentering er afgørende for at holde computeren op og køre støt. Det øger ikke kun processens ydeevne, men holder også harddisken i sund tilstand. Installationer, kopiering og flytning af filer her og der, efterlader andre lignende aktiviteter mange fragmenterede data på din disk, der skaber performance flaskehalser, fordi dine data bliver spredt rundt på harddiskens plader. For at klare dette problem håndterer Windows 'standard defragmenteringsværktøj stort set jobbet. Men hvis du har brug for noget mere pålideligt og hurtigere, så mød PerfectDisk Gratis, udviklet af Raxco Software. Programmet pakker i nogle kraftfulde funktioner med en smuk grænseflade, og starter automatisk med dine vinduer for altid at holde kørefragmentering i tjek. Det kommer med et særligt fokus på SSD'er (Solid State Drives), som ikke behøver regelmæssig defragmentering og kan blive beskadiget, hvis de udsættes for en sådan proces.

Ved første start begynder applikationen at defragmentere dit primære drev. For at defragmentere en partition manuelt, skal du blot vælge den klikke Start i øverste venstre hjørne af GUI. Når en partition er startet, begynder din partition at konsolidere dataene. Du kan holde øje med at behandle linjen for at vide, hvor meget defragmentering der allerede er gjort. Du kan også bruge drevkortet til at overvåge defragprocessen og pausere eller stoppe processen, når du vil. Hvis du bare skal analysere dine diske og ikke starte defragprocessen, skal du blot markere dit drev og klikke Analysere.

Når defragmenteringsprocessen er færdig, viser applikationen en statistisk log for at give dig oplysninger om det defragmenterede drev. Sammen med manuel scanning af dine drev har du også mulighed for at udføre tidsplan vedligeholdelse af drevet til dagligt og ugentligt, eller deaktivere det helt. Forladelse af ugentlig skema aktiveret anbefales ikke desto mindre, da det ville medvirke til at holde dine drev i top-notch tilstand.

Som vi nævnte tidligere, er PerfectDisk Free særlig nyttig til Solid State Drives. Da SSD'er ikke lider datafragmentering som almindelige harddiske, ville det faktisk være skadeligt at køre en defrageproces på dem. Dette værktøj håndterer SSD'er på en særskilt måde og sikrer, at dit dyrebare drev forbliver sundere over længere tid ved at omgå de unødvendige og skadelige defragprocesser, der tilbydes af andre programmer. Det er et kvalitetsalternativ til standard Windows Defrag-værktøjet, der indeholder meget mere. Det optimerer dine harddiske for at spare dig for de lange indlæsningstider, uanset om du spiller spil eller gør andre ting på din computer. Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download PerfectDisk Gratis

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer