loader
bg-category
MTE Locker: Adgangskodebeskyt filer / mapper og opret krypteret arkiv

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis din computer indeholder følsomme filer, kan du beskytte dem ved hjælp af standard Windows-brugerbeskyttelse eller anden pc-låsningsprogram. Det vil låse hele din computer ned, og alle uden adgangskode vil ikke kunne få adgang til det. Men hvis du er nødt til at dele din computer meget, kan du fortælle dit kodeord til andre mennesker og ændre det hver gang, det kan være lidt irriterende. Bortset fra det, skal du også forblive rundt om personen for at sikre, at de ikke går tæt på dine personlige filer. Der er mange betalte værktøjer derude, der giver dig mulighed for at tage hånd om følsomme oplysninger, der er gemt i filer og mapper, men gratis sikkerhedsværktøjer har heller ikke det komplette sæt af indstillinger eller er begrænset i antallet af filer eller mapper, de har kan låse. MTE Folder Locker er en applikation til Windows, der giver dig mulighed for at låse dine personlige og følsomme filer og mapper med et kodeord. Du kan også oprette krypterede arkiver med flere filer. Mere om MTE Folder Locker efter springet.

Før du kan begynde at bruge programmet, skal du aktivere det ved hjælp af en fri aktiveringskode. For at få din gratis aktiveringskode, klik på Generer kode gratis og hent koden fra den tilsvarende webside. For at fortsætte med at bruge programmet, er du også forpligtet til at indtaste en ny aktiveringskode efter hver 14 dage, hvilket dog er en mindre ulejlighed.

Når applikationen er aktiveret, skal du indtaste hovedadgangskoden, der kan bruges, hvis du glemmer nogle af de enkelte adgangskoder til filer og mapper.

Hovedgrænsefladen til MTE Folder Locker har nem adgangsknapper øverst til Skift kodeord, Opret krypteret arkiv, udpak krypteret arkiv, lås mappe, låse mappe, sikre skjulte filer og mapper, Muligheder og Udsigt, vises mappelisten i venstre rude, mens indholdet vises i højre rude.

Højreklik på en mappe, og vælg Lås mappe for at låse den. Vinduet Lås mappe giver dig mulighed for at vælge Kontrolpanel, Denne computer, Programmer, Papirkurven osv. Som Locker. Vælg Lås, vælg en adgangskode, og klik på OK for at sikre mappen.

Mappen vises med ikonet for den valgte "Locker". Når du klikker på det, kommer du til vælg "Locker" i stedet for at åbne indholdet i den originale mappe.

Vælg Opret krypteret arkiv fra toppen for at vælge individuelle filer og lav et krypteret arkiv af alle de valgte filer.

System Security-funktionen giver dig mulighed for at deaktivere standard systemvalg, f.eks. Vis skjulte filer, Mappeindstillinger-menuen og Skjul beskyttede operativsystemfiler.

MTE Folder Locker virker på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download MTE Folder Locker

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer