loader
bg-category
Sådan sikkerhedskopieres og gendannes en eller alle Dashboard-widgets i Mac

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har for nylig lavet en liste over 12 skal have widgets til din Mac Dashboard, og hvis du blev forelsket i nogen af ​​dem, kan du på et tidspunkt være interesseret i at vide, hvordan du kan sikkerhedskopiere dem. Der er ingen simpel kommando eller handling, der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine widgets, men det er stadig muligt. Widgets, når de er installeret, opretter filer i Bibliotek mappe (som er skjult som standard). Sikkerhedskopiering af widgets er virkelig lige så nemt som at kopiere en masse filer. Tricket er at vide, hvilke der skal kopieres.

Før du kan starte backup processen, skal du først vise alle skjulte filer; Du kan bruge en Mac Lion tweaking-app eller køre følgende kommando i Terminal

standardindstillinger skriv com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUEkillall Finder

Oprettelse af sikkerhedskopiering

Når alle skjulte filer er synlige, vil du se en Bibliotek mappe i din Brugere vejviser. Åben Brugere / Din brugernavn Folder / Bibliotek / Indstillinger. Find følgende filer i denne mappe, og kopier dem til din backupplacering.

Find i samme mappe alle filer, der hedder widget-com * (* angiver alle navne, der vises efter widget-com). Kopier alle disse filer til din backup placering. Tilbage til Bibliotek mappe og søge efter Widgets folder. Kopier alle disse filer, og din backup er færdig.

Gendan widgets

For at gendanne widgetsne skal du simpelthen kopiere de filer, du sikkerhedskopierede til de samme mapper, de blev kopieret fra, dvs. com .apple-filerne til Bibliotek / Indstillinger, widget-com-filerne til Bibliotek / Indstillinger og Widget-filerne til Bibliotek / Widget. Hvis du gør det, gendannes alle dine widgets. Du bliver nødt til at køre killall Dock kommando i Terminal. Alternativt kan du logge ud og logge ind igen.

Hvis du vil selektivt gendanne widgets, skal du kopiere com.apple-filer tilbage, men når du kopierer widgets-com og widgetfilerne selv, skal du sørge for at kopiere dem kun til den widget, du vil gendanne. Sig, for eksempel, vi gendannede en widget ved navn Wikipedia. De filer, som vi kopierede tilbage til deres oprindelige placering var

widget-com.whatsinthehouse.widget.wikipedia.plist

widget-com.whatsinthehouse.widget.wikipedia.plist.lockfile

Wikipedia.wdgt

Det er alt, hvad der går ind for at sikkerhedskopiere dine widgets. Som nævnt er det ikke svært eller kompliceret; det er bare ikke en eller to klikprocesser.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære