loader
bg-category
Document.Editor: Feature Rich, Eye-Candy Word Processor til Windows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft Office Suite kan kaldes som en første kærlighed til hver computer på grund af den udbredte standard, når det drejer sig om at oprette og redigere dokumenter som i MS Word. De feature-rich tekstbehandling applikationer som MS Word tilbyde mange værktøjer til at spille med dine tekstdokumenter, men hvis du vil have en grundlæggende dokumenteditor til at skrive breve, genoptagelser, rapporter eller andre vigtige papirer, så kig på gratis, open source tekstredaktør kaldet Document.Editor. Den indeholder omfattende funktioner, som kan hjælpe dig med at oprette dine dokumenter. Ikke kun det, men applikationen har en æstetisk tiltalende grænseflade. Du finder alle de grundlæggende og nogle avancerede værktøjer, du skal oprette og redigere de fleste dokumentfiler. Er denne ansøgning værd at erstatte lagerdokumenteditoren? Lad os finde ud af det.

Ansøgningen kommer med noget samme placering af faner og menuknapper som du kunne finde på MS Office-bånd. Så hvis du laver en switch, ville det være lettere for dig at vænne sig til denne tekstredigeringsprogram. Der er i alt otte faner (Hjem, Rediger, Vis, Indsæt, Format, Navigation, Værktøjer, Hjælp). Fanen Hjem indeholder mange muligheder for at redigere et dokument. Den har de sædvanlige Cut, Copy og Paste muligheder til venstre, mens du kan bruge indstillingerne for tekstjustering fra midten af ​​værktøjslinjen. Redaktøren lader dig også ændre tekstfarve eller fremhæver valgt tekststreng.

Ligesom MS Word kan du vælge at tilføje de mest brugte tekstredigeringsværktøjer til Quick Access Toolbar. For eksempel, hvis du har en vane med at bruge gemmesfunktion med det samme (og ikke så glad for at bruge genvejstaster), kan du bruge disse hurtige genveje fra Hurtig adgangs værktøjslinje.

Det Format Fanen indeholder forskellige formateringsindstillinger til tekstalternativer som tekstfarve, fed skrift, kursiv, linjeafstand osv., og du kan også ændre baggrundsfarven på teksten ved hjælp af den integrerede farvevælger. Ændring af tekststørrelse føles ikke så brugervenlig, da du skal indtaste værdierne manuelt hver gang du vil ændre størrelsen på teksten. En skyder kunne have været en bedre måde at ændre størrelsen på tekst på.

Du kan tilføje et antal mediefiler til dine dokumenter som billeder, videoer, diagrammer, tabeller osv. Selv om der ikke er noget interessant med hensyn til at tilføje former (med kun valgmuligheder, der er tilgængelige, er en cirkel og en firkant), gør det dig muligt at ændre form og grænsestørrelse af figurerne. Indsæt fanen indeholder også muligheder for at tilføje overskrifter og footers til dine dokumenter.

Fra Muligheder, Du kan ændre tekstredigeringsrelaterede indstillinger og konfigurere programmets indstillinger. Der er mulighed for at vælge forskellige temaer, men fra nu af er den deaktiveret og kan tilføjes i fremtidige opdateringer. Udover det kan du tilføje forskellige skabeloner, vælg Microsofts indbyggede tekst til talhastighed og aktiver / deaktiver stavekontrol mv.

Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Begge 32-bit og 64-bit-operativsystem understøttes.

Download Document.Editor

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer