loader
bg-category
RarmaRadio: Lyt til tusindvis af radiostationer og optag live stream

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Uanset om man skal lytte til musik, mens man arbejder eller ej, er et emne, der er blevet debatteret i lang tid. Mens nogle siger, at vi ikke bør lytte til musik under arbejdet, fordi det får os til at tabe koncentration, vil andre, herunder mig selv, lide at lytte til musik, mens de arbejder bare fordi det virker som hvid støj og blokerer alle de andre distraherende lyde, som to andre mennesker taler, som kan aflede min opmærksomhed under arbejdet. RarmaRadio er en internet-radioafspiller, der giver dig mulighed for at lytte og optage tusindvis af radiostationer fra hele verden. Radiokatalogen indeholder stationer fra hele verden og understøtter optagelse i MP3, WMA og OGG lydformater. Fortsæt læsning for at finde ud af mere om RarmaRadio.

Under installationen forsøger den at installere SweetIM, så sørg for at fjerne markeringen Installer SweetIM mulighed for at undgå at installere det på dit system.

Hovedgrænsefladen i applikationen har navigeringsknapper på værktøjslinjen, f.eks. Tilføj station, Aktive streams, Favoritter, Historie, Tilfældig osv., Listen over radiostationer vises til venstre, detaljerne for en valgt station vises til højre side, mens oplysningerne om det aktuelt afspillede spor er tilgængelige nederst.

Stationsmappen til venstre indeholder tusindvis af radiostationer fra hele verden. Radiostationer kan fås i henhold til Genre, Netværk, Region, Land, Fremhævede Online Stationer og dine Favoritter. Andre indstillinger inkluderer sessioner, der viser tidligere spillede stationer mv. Søgelinjen øverst giver dig mulighed for at søge i biblioteket for dine yndlingsstationer alt efter navn, genre, region osv.

Ansøgningen har evnen til at spille flere streams ad gangen. Mens den i baggrunden fortsætter med at indlæse, kan du øjeblikkeligt skifte til den med et klik. Dette sparer tid, du ville have brugt venter på, at den nye stream skal indlæses.

Højreklik på en sang, der aktuelt afspilles, giver dig mulighed for at optage det, Tilføj det til Kære spor, Afspilningsliste, Ønskes liste og Ignorer liste.

Vælg Tilføj station og indtast de nødvendige oplysninger såsom navn, land, webadresse og websted osv. For at tilføje det til listen over radiostationer.

Vinduet Indstillinger kan fås fra Rediger-menuen. Det giver dig mulighed for at angive indstillingerne General, Mouse, Recording, Hotkeys, Music Files, TV og Fonts.

Under testningen standsede den ikke, mens de skiftede gennem tilgængelige strømme. Ikke desto mindre er RarmaRadio en fantastisk applikation til at lytte til online radiostationer. Det virker på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Testningen blev udført på et 64-bit Windows 7-system.

Download RarmaRadio

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer