loader
bg-category
Hanso Tagger: Batch Tag Music Files Med Case Sensitive Corrections

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korrekt tagging af filer giver dig mulighed for nemt at finde dem, når du har brug for det. Mange mennesker kan lide at holde deres filer, som deres musik, organiseret i separate mapper. Tagning af dine musikfiler hjælper dig med at søge efter den nødvendige fil i enhver musikafspiller. Tagning af filer ved hjælp af standard Windows-indstillinger er en lang proces at åbne hver enkelt fil individuelt og korrigere tagsne separat for hver fil. Windows Stifinder lister ned alle tags for valgte billeder i billedeksempelpanel, men det er både tidskrævende og trættende at manuelt vælge hvert billede for at redigere tags. Hvad du har brug for er et ordentligt værktøj designet til at udføre jobbet uden at gøre dig meget indsat i det. Tidligere har vi dækket nogle meget gode filmærkning værktøjer, såsom Elyse, MusicBrainz Picard og Tigo Tago. I dag har vi et andet godt redskab til redigering af filtags, der hedder Hanso Tagger, som lader dig redigere ID3v1.1 og ID3v2.x metatags af filer. Læs videre for at finde ud af mere om det.

Hanso Tagger understøtter MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, WAV, M4A, AAC og MPC filformater, og giver dig mulighed for at arbejde sammen med dem alle sammen. Udover at tagge filer, kan du oprette afspilningslister, omdøbe filer, sortere mapper og eksportere taggingoplysninger i flere formater.

Sørg for at fjerne markeringen under installationen under installationen Installer Smart Suggestor mulighed for at undgå at installere uønskede programmer på din computer.

Interfacet har alle de grundlæggende muligheder i hovedvinduet. De tilføjede filer vises øverst, mens redigeringsindstillingerne for ID3v1.1, ID3v2.x og Sangtekster findes i nederste venstre side. På højre side, MPEG info og Formatindstillinger kan ses og ændres.

For at tilføje filer til redigering skal du vælge Fil fra toppen og vælg åben mappe. Naviger til den ønskede mappe, vælg en fil i mappen, og vælg åben for at indlæse hele mappen i grænsefladen. Vælg en fil, og vælg fanen, der indeholder metatagoplysningerne for filen. Du har indstillinger som f.eks Case, Empty, All, None og Inverter for hurtigt at redigere filerne.

Det Formatindstillinger knappen på højre side giver dig mulighed for at angive standardindstillingerne for Filnavn Format, Directory Format og Fil omdøb.

Det Programindstillinger vindue kan åbnes gennem Muligheder menu øverst. Det giver dig mulighed for at konfigurere de kolonner, der vises i forskellige faner, såvel som bogstaver, farver, kopieringsmærker og diverse muligheder.

Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download Hanso Tagger

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer