loader
bg-category
XLaunchpad: Mac-Like LaunchPad til apps og mapper [Windows 8]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Den rigtig gode ting om loyalitet over for enhver platform er, at uanset hvad der sker, vil du altid elske det, du arbejder på. Den virkelig irriterende ting om platform loyalitet er imidlertid, at du altid vil elske det, du arbejder med, selvom det ikke er værd at elsker. Hvis du er en loyal Windows PC-bruger, er det ikke sandsynligt, at du nogensinde vil indrømme, at en Mac måske har en eller to ting, du ville dræbe, have på dit system. Uanset om du holder fast i Windows for prisen, fleksibiliteten, de gratis applikationer eller bare fordi det er mere fantastisk end en Mac, kan du stadig have hørt om Launchpad, en Mac-funktion, der gør det nemt at starte apps installeret på dit system. XLaunchpad er et Windows-program, der tilføjer denne funktion til din pc.

Hvis du aldrig har brugt en Mac, er Launchpad en funktion, der befinder sig i Dock (den tilsvarende Mac på proceslinjen), og viser ikoner for alle installerede apps samt lancering af dem. I Mac er funktionaliteten begrænset til appgenveje, XLaunchpad, på den anden side giver dig mulighed for at tilføje både program- og genvejstaster. Det giver dig mulighed for at gruppere så mange genveje som du vil og starte dem samtidig. Når du først starter appen, vil du se fire genveje tilføjet som standard. For at slette nogle af disse genveje skal du klikke og holde på et ikon. Ikonerne begynder at ryste og et kryds vil blive overlejret på hver enkelt. Hvis du klikker på krydset, slettes ikonet uden at afinstallere programmet eller slette mappen.

For at tilføje et ikon skal du højreklikke overalt og vælge Tilføj> Fil. Nu skal du gennemse placeringen af ​​en fil, mappe eller programgenvej. Som standard har appen to skærme (eller sider), som du kan tilføje genveje til, men du kan tilføje flere ved at højreklikke og vælge Ny side.

På en Mac ligger Launchpad som et ikon i Dock; XLaunchpad kører i systembakken og kan lanceres derfra. Da dette ikke er den mest hensigtsmæssige måde at komme til dig genveje, understøtter appen også genvejstaster til at skifte Launchpad (F12 som standard).

App'en lader dig tilpasse baggrundsbilledet og antallet af ikoner pr. Række. Gå til appens indstillinger og fra Layout fanebladet, vælg ikonernes størrelse, antallet af ikoner pr. række og antallet af rækker. Fra Aktivering fanebladet, vælg genvejstaster for at skifte appen og fra Udseende fanebladet, kan du vælge et baggrundsbillede.

For at gøre det nemmere at tilføje elementer til launchpad, skal du gå til Andre fanebladet i indstillingerne og vælg Tilføj Desktop RightClick MenuItem eller Tilføj "Send til" RightClick MenuItem. Du vil være i stand til at højreklikke på et hvilket som helst ikon og sende det til appen fra kontekstmenuen.

Appen er på mange konti en god måde at starte apps eller åbne mapper på. Selvfølgelig kan du være vant til at starte apps fra startmenuen eller bare dobbeltklikke på en genvej på skrivebordet, men denne app giver dig den ekstra fordel at lancere flere apps på én gang og organisere dem på flere sider. XLaunchpad virker kun på Windows 7 og Windows 8.

Download XLaunchpad til Windows

[via ghacks]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer