loader
bg-category
Sådan fjerner du flere Metro App Fliser fra Windows 8 Startskærm

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når du først kommer i gang på Windows 8, bevæger du dig rundt på appfliserne på Metro Start Screen. Du vil måske også fjerne nogle eller de fleste af dem. Selvom du beslutter dig for at beholde alle standardfliserne, vil du stadig have plads til junkfliser fra apps, som du installerer og skal slette dem, en efter en går ikke til at gøre din dag produktiv. Hvis du sletter flere fliser på en gang, er det ikke svært, alt du behøver at gøre er at holde Ctrl-tasten nede, mens du vælger apps. Apps vælges ved at højreklikke på dem, og indstillingen på den vandrette linie ændres for at imødekomme dine valg.

Hold Ctrl-tasten nede og start med højre-klik på fliserne, der vises en markering på hver flise, du vælger. Du kan ramme escape-tasten for at fjerne alle markeringer, eller du kan højreklikke på en app igen, mens du stadig holder Ctrl-tasten nede for at fjerne den ene app-flise.

Når du vælger kun en app, vises flere muligheder på den vandrette bjælke (nederst på skærmen), men når du vælger flere forskellige apps, er indstillingerne begrænset til kun to: Unpin fra Start og Ryd markering. Klik Unpin fra Start for at fjerne de valgte fliser (dette vil ikke afinstallere appen), eller klik på Ryd markering for at fjerne markeringen af ​​alle apps.

Som vi sagde, er der intet til det. Apperne kan tilføjes igen ved at knytte dem til startmenuen, så du behøver ikke bekymre dig om at forårsage uoprettelig skade.

Opdatering: Som påpeget af en af ​​læserne i kommentarerne, er der ikke behov for at holde Ctrl-tasten nede, du kan højreklikke og vælge så mange fliser som du vil.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer