loader
bg-category
DirectorySlicer: Split Directory i små mapper og oprette hardlinks

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Organisering af mapper, der indeholder tusindvis af filer, tager helt sikkert meget arbejde og tid, da man manuelt skal flytte filer til separate mapper og derefter udføre nødvendige filhåndteringsoperationer. Hvis du ofte håndterer sådanne situationer, hvor filer i en bestemt mappe skal flyttes til flere steder, DirectorySlicer kan vise sig at være til stor hjælp. Det er en minimal, bærbar applikation, der giver dig mulighed for at opdele katalogets indhold i henhold til defineret størrelse. Understøttelse af optiske diskers størrelsesindstillinger, inklusive cd (650 og 700 MB), cd-90 (800 MB), dvd (4.7 og 8.5 GB), Blu-ray Disc (25 og 50 GB), viser en komplet struktur af kilden og output mappe med størrelsen af ​​hver undermappe.

Programmet er primært udviklet til hurtigt at splitte store mapper, så udgangsmapper nemt kan brændes til optiske diske. Det understøtter også at dele katalogets indhold i defineret størrelse, hvilket hjælper dig med hurtigt at flytte mapper, der indeholder filer fra kildemappe, til USB eller eksterne harddiske.

Derudover tillader det at skabe hardlinks af filer fra kildemappe til målmappe. For dem, der ikke er bekendt med hardlink, er det fillinkningsmetode, som bruges til at oprette links med filnavne på understøttet filsystem, som f.eks. NTFS. Windows giver dig mulighed for at oprette hard links via / H mklink kommando i CMD. Da en hardlink er blot et andet navn på forbinder filnavneFjernelse af den oprindelige fil fjerner ikke den linkede fil. Ikke desto mindre afspejles ændringerne i originalfilen i linket fil. For at oprette hårde links ved hjælp af DirectorySlicer skal du sørge for, at både kilde- og målmapper er til stede på NTFS-formaterede drev.

Start med at starte programmet, og træk enten kilde- og målmappen over de respektive indtastningsfelter eller brug Vælg knappen for at angive kilde- og destinationsmapper. Når du er angivet, kan du indtaste maksimal størrelse for målkatalog i MB, GB eller TB.

Det Presets I rullemenuen kan du vælge foruddefineret størrelse for de ovennævnte optiske diske. Hvis du vil oprette hardlinks, skal du aktivere Brug hardlinks, og tryk START for at begynde at splitte kildekataloget.

Det skal bemærkes, at det kun kopierer filerne fra kildemappe uden at ændre mappestrukturen til målmappen. Når mappesplitoperationen er afsluttet, viser den mappestruktur og distribution af filer nederst i vinduet.

Ansøgningen fungerer fejlfrit, uden at vise nogen fejl overhovedet. Det er en open source-applikation, der understøtter Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download DirectorySlicer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer